• 9.378.919 stemmen

Met onder meer: Costas Mandylor, Charles Napier en Jane Longenecker

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Dinocroc

"It feeds on fear."

Een krokodil wordt geïnjecteerd met een experimenteel groeihormoon. Het beest groeit tot immense proporties en ontsnapt uit het laboratorium en terroriseert de omgeving. Het is aan een groep mensen; een sheriff, een krokodillenjager en een kunstenaar, om het dier te stoppen.

Sheriff Harper

Deputy Kerrigan

avatar van Baggerman

Baggerman

nightbreed schreef:
Nou, ik ben benieuwd. Ik heb deze film vorig jaar bij MM zien liggen voor 2 euro en dacht toen al, 'Neh, dat kan gewoon niets zijn'.

Nou, je mag je gelukkig prijzen dat je die 2 euri in je zak hebt gehouden! Of beter: er een pot bier voor hebt gekocht i.p.v. de dvd. En daarna nog véél potten bier, hjezelf bedrinkend en afvragend hoe je zo diep hebt kunnen zakken dat je zelfs maar hebt overwogen deze dvd aan te schaffen! (tenzij je sadomasochistisch van aard bent...)

Als je iemand moet uitleggen wat nu precies een b-film is, dan laat je hem deze film gewoon zien, verdere uitleg is dan overbodig!

De enige plus was inderdaad de nog te weinig gewelddadige dood van dat snertjoch!

avatar van stephan73

stephan73

Beste gebruikers van Moviemeter,

Ik weet niet hoe ik dit moet zeggen, maar ik ga het toch proberen.

Ik ben degene die verantwoordelijk kan worden gehouden, dat deze troep op de site staat. Ik heb hem namelijk 4 jaar geleden toegevoegd.

Ik weet dat dit me de rest van mijn leven zal volgen en dat ik waarschijnlijk met de rug zal worden aangekeken.

Het spijt me ten zeerste dat dit gedrocht, waarin een slechte CGI dino-kroko af en toe op het beeld rondhuppeld, ooit de interesse heeft gewekt bij u, de kijker.

Ik had beter moeten weten, want een door Roger Corman geproduceerde (nieuwere) pulpfilm is niet altijd leuk of aardig. Helaas, het is dus blijkbaar vaker echt troep.

Gelukkig kan ik zeggen dat ik niet meer films van de heer Kevin O'Neill zal toevoegen, omdat dit zijn enige film is.

Ik hoop dat jullie me kunnen vergeven!

PS: Voordat dit bericht te serieus wordt opgevat. Het is een ("sarcastische") recensie!