• 9.370.192 stemmen

Geregisseerd door: Christian McIntire

Met onder meer: Richard Grieco, Nigel Bennett en Tangi Miller

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Phantom Force

Wanneer de nucleaire onderzoeksduikboot Venture een vreemd object van de bodem van de oceaan oppikt, besluiten de wetenschappers aan boord dit te onderzoeken. Wat ze echter niet weten is dat het hier gaan om de legendarische Hades-steen. In de Griekse mythologie werd geschreven dat deze steen toegang gaf tot het dodenrijk. Al snel komen de onderzoekers erachter dat deze steen bovennatuurlijke krachten bezit. Wanneer bij een experiment de steen zijn geheimen prijs geeft en de demonen die de poort naar het dodenrijk bewaken, bezit nemen van de duikboot, kan de bemanning niets anders doen dan een noodsignaal afgeven. Daarna is verder contact met de duikboot niet meer mogelijk. De marine besluit de oproep serieus te nemen en stuurt een speciaal team dat ervaring heeft met paranormale verschijnselen.

avatar van Lazarus

Lazarus

ik verwachte een stargate achtige film, maar het is zo'n film die wel leuk omschreven staat achterop het dvd hoesje maar eigenlijk weinig voorstelt

wat een grap, deze film. dan verwacht je een of andere wrede beesten uit de poort.......... zijn het opgeleukte neanderthalers met bijltjes en hamers, die eerst helemaal doorzeefd worden door kogels en er is niks aan de hand en dan gaan ze opeens wel door kogels dood? eerst rammen ze de deuren uit de onderzeeer en dan krijgen ze het opeens niet open? en onze gestoorde professor die dan opeens de held gaat spelen, en wat voegt die blonde parapsycholoog nou toe aan de film? om er tenminste nog een enigszins mooie meid in te stoppen?

en dat zijn nog maar een paar dingetjes

ok het is sci-fi maar dan kun je het op zijn minst nog wel geloofbaar houden

al met al een zeer matige film

avatar van basvdmey

basvdmey

Wat Lazerus al zei je verwacht een hoop als je het inleidende verhaaltje leest, jammer dat ze met zo'n verhaal zo'n slechte film weten te maken.

Wat wel grappig is om te zien is hoe de hoofdrolspeler alsmaar stoer probeert te kijken, wat resulteert in een emotieloze, inspiratieloze, depressief typetje.

Jammer weer 1,5 uur van mijn leven verspilt.

avatar van resensie

resensie

Eigenlijk niet eens waard om op te reageren.

Zeer slechte meer dan B-film. Laat maar lekker liggen.

avatar van Safri

Safri

Richard Grieco, hij begon ooit zo veelbelovend...