• 9.370.277 stemmen

Geregisseerd door: Fow Pyng Hu

Met onder meer: Chris Mulai en Christopher Mulai

Releasedatum: 3 maart 2005

Plot Paradise Girls

Drie jonge vrouwen: Miki (23), Pei Pei (21) en Shirley (24) wonen op drie verschillende plaatsen op de wereld. Hun op het eerste zicht zorgenvrije levens worden verstoord door mannen, een vriend, een vader en een zoontje. De afzonderlijke reacties van de vrouwen tonen hun vastberadenheid en onbewuste liefde voor het leven die zo kenmerkend is voor hun leeftijd.

avatar van Webby

Webby

JA idd, zit ook te wachten, iemand enig idee, ... Quido?

avatar van Quido

Quido

Zelfde verhaal als met Zwarte Zwanen die ook in de catalogus van A-Film staat; nog steeds niks in de planning. Ziet er ook niet naar uit dat dat voorlopig verandert (voor beide niet). Natuurlijk kan een andere maatschappij een gooi doen naar de rechten, maar ik acht die kans klein. Maar ja, zeg nooit nooit ...

avatar van Quido

Quido

Vanaf 31-08 te koop op DVD !

avatar van Webby

Webby

aha ok. Nog nergens tegengekomen, maar zal zoeken. Vanavond op tv!

avatar van patjenmgn

patjenmgn

Iemand enig idee in welke NL plaats(en) deze film is opgenomen!? Ik ben vooral benieuwd waar "Snackbar 't Pleintje" te vinden is, op IMDB staat dat de film in Amsterdam is opgenomen, in de film staat er Ekel, South Holland...weet iemand hier meer over!?

avatar van gotti

In ieder geval is Paradise Girls stukken beter dan het ultra trage en vooral ultra saaie Jacky, Pyng Hu's vorige film. Veel mooier gedraaid vooral, met veel warmere kleuren. Maar echt overtuigen doet ie helaas nog niet. Ben wel benieuwd naar z'n eventuele volgende film. Een stijgende lijn zit er iig in.

avatar van robertus65

robertus65

Drie los van elkaar verhaallijnen over drie jongen vrouwen duren circa een half uur en zijn wel een stuk beter dan Jacky, maar echt indrukwekkend is het allemaal niet.