• 9.370.282 stemmen

Ring of the Musketeers (1992)

Actie / Avontuur | 86 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: John Paragon

Met onder meer: David Hasselhoff, Cheech Marin en Thomas Gottschalk

Plot Ring of the Musketeers

Drie mannen proberen te leven als hun grote voorbeelden: de musketiers. Ze bevrijden ontvoerde kinderen en rollen misdaadbendes op, maar beseffen dat ze eigenlijk op zoek zijn naar hun vierde musketier, die ze zullen herkennen aan een speciale ring.

John Smith D'Artagnan

Burt Aramis

Ann-Marie Athos

Maurice Treville

Air Traffic Controller Manfred Wenzel

avatar van krabat

krabat

4 * voor de poster! Mijn god, ik zie het nu pas De heer Gottschalk, hahaha.

Heeft iemand please een link naar de trailer, ik heb zin om in mijn broek te plassen.

avatar van rep_robert

De acteurs zijn -ondanks dat ze er niet uit zien- eigenlijk niet eens het grootste probleem. Ik moet zeggen dat ondanks een aantal flauwe momenten de cast zich wel redelijk staande weet te houden.

Wat totaal niet staande weet te houden is het verhaal. Het is een wirwar van verhaallijnen waarbij elk ongeveer een kwartier duurt en uiteindelijk samen gesmeden is tot één film.

De film weet hierdoor de aandacht er amper bij te houden. Je krijgt dan ook continu het gevoel dat de regisseur zelf niet eens wist wat hij met het verhaal aan moest, waardoor het uiteindelijk een rotzooitje is geworden. Om nog maar niet te spreken over het eigenlijk best wel debiele uitgangspunt.