Volledige cast van Sessomatto
Hier vind je een overzicht van de cast van de film Sessomatto uit het jaar 1973, met onder andere alle acteurs, actrices en de regisseur. Wanneer je klikt op de naam van een acteur, actrice of regisseur uit de film Sessomatto-cast kun je meer films en/of series van hem of haar bekijken. Klik hier voor meer informatie over de film.
Wij hebben een overzicht gemaakt dat onder meer bestaat uit acteurs, regisseurs, het productie-team, het camera-team, schrijvers en overige crewleden.
Regisseurs
Dino Risi
RegisseurSchrijvers
Dino Risi
Scenario
Ruggero Maccari
ScenarioActeurs & actrices
Giancarlo Giannini
Domenico ('Signora sono le 8') / Cesaretto ('Due cuori e una baracca') / Enrico ('Non è mai troppo tardi') / Lello ('Viaggio di nozze') / Giansiro ('Torna piccina mia') / The Donor ('Lavoratore italiano all'estero') / Michele Maccò ('La vendetta') / Saturnino ('Un amore difficile') / Dottor Bianchi ('L'ospite')
Laura Antonelli
Madame Juliette ('Signora sono le 8') / Celestina ('Due cuori e una baracca') / Enrico's Wife ('Non è mai troppo tardi') / Grazia ('Viaggio di nozze') / Tamara ('Torna piccina mia') / The Nun ('Lavoratore italiano all'estero') / Donna Mimma Maccò ('La vendetta') / Tiziana ('L'ospite')
Alberto Lionello
Gilda / Cosimo ("Un amore difficile")
Duilio Del Prete
Vittorio / ('L'ospite')
Paola Borboni
Esperia / ('Non è mai troppo tardi')
Carla Mancini
Rosario / Maid - ('L'ospite')
Lino Puglisi
Don Alvaro Macaluso / ('La vendetta')
Cinzia Romanazzi
Grazia's Friend / ('Viaggio di nozze')
Franca Scagnetti
Grazia's Mother / ('Viaggio di nozze')
Pippo Starnazza
Peppino / Gardener - ('Un amore difficile')
Patrizia Mauro
Lorenzo Piani