• 9.369.475 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Harvey Kahn

Met onder meer: Nathan Fillion, Emmanuelle Vaugier en Chandra West

Plot Water's Edge

"In a small town, it's shocking what washes up."

Robert is de grote stad ontvlucht. Hij denkt dat het kleine stadje Water's Edge hem een nieuwe start kan brengen. Maar erger had hij zich niet kunnen vergissen: dit kleine stadje herbergt veel geheimen en Robert heeft zojuist het ergste geheim ontdekt. Is het voor hem nog mogelijk dit stadje levend te verlaten?

avatar van stinissen

Tik in Water's Edge en je krijgt....

avatar van Justice4All

Justice4All

stinissen schreef:

Tik in Water's Edge en je krijgt....

Waar moet ik intikken?

avatar van Waku

Waku

Aparte film.

Goed uitgewerkt en een beetje twin peaks achtige uitwerking.Sterke acteerprestaties en een goed plot.

Onbekende film maar ten onrechte gelijk in de weekverhuur van de videotheek verdwenen.

Misschien een tweede kans op tv??

Water's edge is het zeker waard!

avatar van trebor

trebor

Grappige en onderhoudende film met goede acteer prestaties. ***

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een film die aan de stemmen en reacties te zien niet zo bekend is. Wat zeer jammer is. Ik heb de film bekenen en heb me geen minuut verveeld integendeel heb mij prima vermaakt. Verhaal zat goed in elkaar. Beelden van de film waren prima evenals het geluid. Er hangt een soort raadselachtige sfeer tijdens de film vanaf het begin tot het einde en daar houd ik wel van. Het enige minpuntje vond ik dat Emmanuelle Vaugier niet goed kan acteren maar dat mocht de pret niet drukken daarom voor mij 3,5* en dat heeft allemaal te maken dat zo onbekende film ervoor gezorgd heeft dat ik mij prima vermaakt heb.

avatar van Mescaline

Mescaline

Idd een erg onbekende film..

Standaard verhaal.. wat wel erg leuk is uitgewerkt..

De bad guys zetten een erg sterke rol neer.. in het bijzonder Daniel Baldwin.. 3,5 sterren voor een vermakelijke en redelijk goed geacteerde film..

avatar van ssk

ssk

goede film, met een goed verhaal, onverwachte gebeurtenissen maken de film extra spannend, kortom; Een film die zeker het kijken waard is

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Pure B-Actiethriller, moeilijk om hier drama in te vinden. De inleiding van Water Edge vind ik niet te hard geslaagd. Nochtans is de scene waarin het eigenlijke verhaal begint zeker niet al te slecht. De daarop volgende minuten vallen dan ook echt mee. Wanneer de vrouw op de poster erbij komt, krijgen we een zwakke actrice in het spel. Nog erger is de uiteindelijke slot confrontatie, waardoor je kijkervaring ten onder gaat.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

trebor schreef:

Grappige en onderhoudende film met goede acteer prestaties. ***

Grappige?...

avatar van Dk2008

Dk2008

Niet slecht maar nogal simpel. Aardige rollen van o.a. Nathan Fillion en Chandra West. Het is grotendeels een mysterie/dramafilmpje waar rustig de tijd voor wordt genomen, en het mysterie-gehalte is behoorlijk goed. Niet helemaal waterdicht verhaal en vooral het laatste gedeelte ook niet geheel vlekkeloos. Wordt aan het eind toch nog even spannend. Als geheel wel onderhoudend. 3.0/4.0

avatar van Pazmaster

Pazmaster

B filmpje met bijpassend zwak acteerwerk. Een simpel en standaard verhaaltje dat nergens weet te boeien. Het ziet er allemaal goedkoop uit en dat was het waarschijnlijk ook, zelfs naar de maatstaven van 20 jaar geleden is dit geen beste prent hoor.