• 9.371.038 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Nico Mastorakis

Met onder meer: Robert Caso, Kevin Schon en Courtney Gibbs

Plot The Naked Truth

Twee vrienden met de naam Frank vinden per toeval een koffer op het vliegveld. De koffer bevat bewijsmateriaal tegen een maffiabaas. Wanneer de baas erachter komt, zet hij alles in het werk om de twee vrienden te pakken. De twee leiden de maffiabaas echter om de tuin met vermommingstrucs. Een van de twee verkleedt zich zelfs zo goed als vrouw, dat hun toekomstige moordenaar verliefd op hem wordt.

Frank I / Ethel

The Stewardess

Airborne Mustard Lover

avatar van Sjan

Sjan

Ik heb voor de aardigheid maar wat films van deze geweldige regissuer toegevoegd, nadat ik een van zijn dvd's bij de HEMA voor het respectabele bedrag van 1 euro 50 zag liggen. Bij deze film moest ik toch wel erg lachen om het prachtige postertje dat er bij hoort.