Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Franco Columbu, Ken Kercheval en Arnold Schwarzenegger
2,7 (627)
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Beretta's Island
"The One Man Who Can Muscle out of Any Jam!"
De sterren van de CIA, opererend onder de schuilnaam van Franco Armando, genaamd code Beretta, zijn gedwongen ontslag te nemen om de gewelddadige moord op te lossen van een politieman. Het moordenaarspad leidt naar Franco's woonplaats op het prachtige eiland van Sardinie waar drugs het vredige plaatsje omtoveren in een hel. De gluiperige drugsbaron heeft een sadistische ontvangst voorbereid voor Franco: de ontvoering van de prachtige dochter van zijn beste vriend.
Franco Armando Beretta
Tina
Interpol Agent
Beverly
Quentin
Een grote rotzooi deze film totaal niet boeiend, geen verhaal, slecht acteerwerk en 5 min. Scwarzenegger....
0,5/5
(een van de slechtste films ooit gezien...)
damon
what de fok doet Der Schwarzenigger in deze film? en dan as himself?
Quentin
what de fok doet Der Schwarzenigger in deze film? en dan as himself?
zoutzak
"the one man that can muscle his way outta any jam"
whahah heerlijk deze film, zo ongelofelijk slecht!!
als je dact dat Schwarzenegger slecht acteerde en engels sprak, dan moet je zn maatje zien!
en die eerste 5 minuten "pumping iron with my friend ah'nold" zijn ook egt lachwekkend. full body workout zonder rustpauzes en maar schreeuwen whaha.
plezier voor de liefhebber, als je interesse enkel goede films is, laat em dan aub liggen voor die 3 euro
YuLaw16
AH, deze film doet pijn aan mijn ogen. Wat voelde ik me bedrogen
. Maargoed, als je deze film per ongeluk in je bezit hebt, kijk dan de aftiteling van de film. Daar gaat de blonde chick naked.
argus
Schwarzenegger stoomt inderdaad alleen even in het begin van de film op als conditie-trainer/-gymnasiast. Het is inderdaad een wat simpel maffiaverhaaltje met slechte conversaties en zwakke acteerprestaties. Hoogtepunten van de film zijn het grappige sardijnse festival en de prachtige sardijnse natuur. De boodschap van de film lijkt dan ook te zijn : behoedt het mooie eiland Sardinië voor maffiapraktijken. Omdat ik het daar als ex-vakantieganger naar Sardinië (en hopelijk nog een keertje) hartstochtelijk mee eens ben, doe ik er nog een half puntje bij. 2½*
mental_jos
met trots kan ik zeggen dat dit de slechtste film is die ik ooit heb gezien
henkula
met trots kan ik zeggen dat dit de slechtste film is die ik ooit heb gezien
Dan moet je deze eens kijken voor de grap.
Crimson35
0.5, niet lager? Wat een troep! voor een paar duiten ergens gekocht en heb hem nooit langer dan een kwartier gezien. Ik heb Arnorld 5x geteld op de cover van de DVD, en slechts een aantal minuten (seconden) in actie, waar hij gewoon in een sportschool rondloopt. Nooit meer gekeken en gaat ook niet meer gebeuren!
FatMike
- 1976 stemmen
Vandeweek opgepikt voor een Eurootje!
Lijkt me een parel van een film.
Ik geloofde niet eens dat Schwarzenegger een rol(letje)
in deze film had, totdat ik het hier net las.
Arnie in de sportschool, zijn echte thuis....
deze film kan wel eens heel hoog gaan scoren.
Wat ben ik blij dat ik 'm heb gekocht!
DragQueen
Vreselijk slechte film. Zowel acteerwerk en verhaal zijn absoluut bagger. Schwarzenegger probeert zijn vroegere fitness-maatje aan een carriere te helpen, en komt zelf maar een paar seconden in beeld. 0,5 Ster.
Kravt3n
Ik vond deze film echt prachtig. Hij is inderdaad heel slecht maar dan wel op een goede manier. Mede dankzij het verwarrende verhaal slechte acteerwerk en zinloze scenes had ik echt heel veel plezier met deze film samen met wat vrienden. Ik den niet dat hij net zo goed zou zijn als je hem in je eentje kijkt btw. Ook raad ik aan om met ondertiteling te kijken want de versie die ik heb gekeken had een spelfout in elke zin.
jerry r
Ooit gezien maar kom me er niks meer van herinneren ja nu weet ik weer waarom.
Deze film doet pijn aan de ogen ?.
Arnold is gewoon als extra om de aandacht op de film te krijgen.
Wardeloos
Mvl1984
Zwak amateuristisch filmpje. Wat me zo mogelijk nog meer stoorde dan de film zelf, is de ondertiteling
. Het is zodanig zwak dat je er eigenlijk mee moet lachen. Nee, deze film kijk je geen twee keer in je leven. Deze film maakt het duidelijk waarom Columbu altijd in de schaduw van pakweg Schwarzenegger of Stallone zal staan.
Captain Pervert
- 2099 stemmen
De hele film staat in al zijn pracht en glorie op Youtube, net even doorheen geskipt. Het is echt zo vreselijk als het cijfer doet vermoeden.
Arnold zit er in van ongeveer 3:30 tot 6:30 en hij doet niks anders dan een workout met zijn (inmiddels overleden) vriend Franco. Het heeft ook niks te maken met het plot. Wel lief dat hij zijn vriend hiermee een dienst dacht te bewijzen, maar na deze ene film was Franco er al snel achter dat het "against all odds" succesverhaal van Arnold toch niet zo makkelijk te kopiëren is.
Arnold is een uiterst charmante tank van een kerel, met een dik accent en een rare naam, die het desondanks schopte tot bestbetaalde acteur in Hollywood (in zijn tijd). Franco is een klein opgepompt Italiaantje met weinig uitstraling. Sorry Franco, RIP.

Spaanse film 'Nowhere' is één van de meest gestreamde niet-Engelstalige Netflix-films ooit

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Shôjo Tsubaki: Chika Gentô Gekiga
Animatie / Drama, 1992

Long Teng Hu Yue
Actie, 1983
ontvoeringsardinia, italy interpolbodybuilding wraakmurdered copdrug kingpin