Genre: Komedie / Romantiek
4,6 (400)
Gesproken taal: Nederlands en Duits
Releasedatum: 30 juni 1988
Plot Honneponnetje
Een dochter van rijke ouders wordt in het streng katholieke internaat Johanna Regina verre van de feiten van het leven gehouden. Zij ontsnapt op een kwade dag om de wijde wereld in te trekken, daartoe opgehitst door het liefdesromannetje 'Annets Liefdeszang'. De nieuwsgierige Honneponnetje gaat op zoek naar de liefde in de grote stad.
Honneponnetje
Soeur Francisca
Soeur Petronella
Benno
Blindfold
Lachen man. Zo slecht dat het gewoon weer leuk begint te worden.
FisherKing
ja klopt: advies; bekijk hem stomdronken
eternal dark
klopt,als je dronken bent is ie wel leuker,maar het is niet de slechtste film uit nederland.nada van nie speelt kinderlijk.
herman78
Ik heb deze vroeger wel gezien, echt waardeloos inderdaad.
Bandit
Dat was voor mij juist de reden, om er nog een ster van af te halen. Wat een draak van een film zeg.
Loesa
Om te lachen zo fout! Wordt daardoor wel weer leuk om naar te kijken!
Quido
Om hier een uitgebreid verslag van te gaan doen is film onwaardig. Een dom scenario met matig acteerwerk. Hier en daar een leuk moment. Maar de vraag die mij het meest bezig houdt: De Zeemeerman of Honneponnetje?
MenaceIISociety
Ik heb mezelf om eerlijk de waarheid te vertellen kostelijk vermaakt met deze film , oke ik was ondertussen ook aan het genieten van een paar biertjes, maar der zitten echt een paar goede grappen in zoals de rechercheur die telkens naar ze horloge kijkt terwijl die geen horloge heeft. Heel erg flauw maar toch grappig
Gewoon een leuke tussendoor film als je niks serieus wilt en er niet teveel bij voor stelt. Verwacht geen steengoede komedie ofzo, maar wel vermakelijk
Erikr73
ik zie dat deze film heel hoog staat in de flop top 100... maar zo slecht was 'ie toch niet? Lang geleden hoor, maar volgens mij vond ik hem toen best te pruimen.
riesvandijk
ik zoek deze film voor een leuk prijsje
help!!!!!!!
mail me was vroeger verslaafd aan deze film!
TheVoice
Voor degene die de film niet gezien heeft: verwacht geen goed acteerwerk en leuke grappen.
Ga voor de buis zitten met de instelling: Deze film ga ik es effe lekker afzeiken.
Je hebt een geweldig 1,5 uur voor de boeg, want dat er wat af te zeiken is, is duidelijk.
Rujar
Het enige wat echt onwijs leuk was, was de scene met een gozer op de fiets: “He smeris vieze uitslover!”. Knalt vervolgens tegen een lantaarnpaal, blijft liggen. Later zie je allemaal mensen er omheen staan. Ambulance komt erbij. De broeders proberen hem nog op te lappen. Wordt later ingeladen en ambulance rijdt weg. En dat gebeurd allemaal op de achtergrond waardoor je eigenlijk de hele dialoog tussen Nada en nog iemand compleet mist. Erg komisch gedaan.
tessai
Lachen man. Zo slecht dat het gewoon weer leuk begint te worden.
i couldnt agree more
pablo petresco
Die neus van die hoofdnon werd door de film heen almaar groter, kan ik me nog herinneren.
Thomas83
Haha, ik weet nog dat ik deze film vroeger toen ik een jaar of 10 was een paar keer had gehuurd met een vriend, omdat Nada van Nie er topless in voorkwam.
Maar het is natuurlijk gewoon een erg slechte film, met een plot dat niet zou misstaan in een pornofilm.
Als je fan bent van Nada van Nie vind je de film misschien nog wel leuk, maar verder zullen weinig mensen denk ik echt plezier beleven aan deze film.
robertus65
Flauwe komedie, alleen Nada van Nie
is de moeite waard.
dvdfreak123
vind deze film niet echt zo'n flop is best vermakkelijk om naar te kijken
bozzy
putsemuts@
ik ben het helemaal met je eens,vond het ook een gewoon leuke film.
beetje ondergewaardeerd als je het mij vraagt.
Nederland heeft weer een nieuw schatje.
Honneponnetje,
een snoepje...
/me gaat ook op zoek.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'