• 9.370.973 stemmen

Geregisseerd door: Serge Bozon

Met onder meer: Laurent Lacotte, Guillaume Verdier en Serge Bozon

Gesproken taal: Frans

Plot Mods

Edouard, een student en onverbeterlijke versierder, is ziek. Wat is er met hem aan de hand? De bezorgde schooldirectrice, die eruit ziet als een 19e-eeuwse Engelse gouvernante in haar Peter Pan kraagje, schrijft naar zijn twee onafscheidelijke broers. Ze komen naar de campus, geïrriteerd dat ze uit hun eigen wereldje zijn weggehaald, en net zo vervelend tegen de studenten.

avatar van gotti

Eindelijk een film over onze twee MM-helden!

avatar van Jordy

Jordy

avatar van EmDee

EmDee

In haar Peter Pan kraagje

avatar van FisherKing

FisherKing

Peter Pan collars are one of the most popular collar styles for younger children. The rounded Peter Pan collars generally, but not always worn without ties or bows. They are of varying sizes, but can be quite large. Peter Pan collars are most commonly worn with white blouses, but are also utilized with other garments, sometimes in bright colors in clothing for girls and younger boys. They were commonly utilized in brother-sister outfits. HBC has not yet been avle to work out the chronology of Peter Pan collars. We are not sure just when they began to be called Peter Pan collars in Britain and America. The name is different in many other countries. Bron

avatar van EmDee

EmDee