• 9.370.308 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Kelly Dolen en David W. Allen

Met onder meer: Kelly Dolen, David W. Allen en John Barresi

Plot Reign in Darkness

"Soon the virus will be unleashed"

Moleculair bioloog Michael Dorn heeft een medicijn tegen het hiv-virus ontwikkeld, genaamd rvk-17. Als hij zelf geïnfecteerd raakt met het hiv-virus komt hij erachter dat zijn medicijn een geheel ander virus ontwikkelt. Zijn leven neemt hierdoor een dramatische wending. Hij verandert stap voor stap in een vampier. Wanneer de organisatie waarvoor Michael werkt deze verandering ontdekt, wil men meer weten over rvk-17. Michael slaat op de vlucht. Met afschuw ziet de eens zo erkende bioloog zichzelf langzaam veranderen in een losgeslagen, op bloed belust beest. Op straat ontmoet hij de premiejager Lance en de junk Gage. Samen met hen moet hij beslissen over de toekomst van de wereld.

Michael Dorn (as Kel Dolen)

Doctor Pedro / Raphael Ravencroft

Weapon Dealer #1

Jessica Dorn

avatar van Diesel

Diesel

Op DVD voor €5,00 bij de Media Markt.

Ach ik heb wel slechter gezien (maar ook heel veel, veel betere films) Pure kastvulling, leuk na een avonde zuipen snuiven en blowen als je niet meer na kunt en wilt denken.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Diesel schreef:

Op DVD voor €5,00 bij de Media Markt.

Op een 4-DVD Horrorbox voor €10,00 bij Free Record Shop. De andere films op de DVD's zijn:

- Bloodthirsty (vreselijk)

- Trick or Treat (leuk, erg 80's)

- Deadly Species (redelijk)

Reign in Darkness is trouwens ook niet al te best. Als je hem vergelijkt met de andere films op de box, dan staat-ie onder Trick or Treat en boven Bloodthirsty en Deadly Species.

Je kan duidelijk zien dat het budget veel te laag was. Vooral in de 'racescène' met de BMW's. Als je niet té kritisch bent, kun je er nog wel wat plezier aan beleven. > 2*

avatar van henkula

henkula

Het budget was nog te hoog

avatar van moviemol

killer13

moviemol schreef:

ik had hem vanmiddag gekocht voor €2,50

nu nog ff kijken of het wat is

ik zou er niet op hopen, ik heb die box ook gekocht en veel is er niet aan.

alleen trick or treat is nog wel geinig

avatar van ella9084

ella9084

[/quote]

Op een 4-DVD Horrorbox voor €10,00

[quote]

hij ligt hier al een jaar bij de kringloopwinkel voor 1 euro... niemand die hem wil... terecht want het zijn derderangs films die je met geen mogelijkheid uit kunt kijken

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Niet doorheen te komen.

avatar van Valak

Valak

Deze iets van een jaar geleden eens bij een kringloopwinkel gekocht (vond de cover er wel 'n beetje cool uitzien)... Haha, maar kan hem dus blijkbaar beter links laten liggen!