• 9.373.837 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Timothy Bond

Met onder meer: Eric Roberts, Sherilyn Fenn en Brendon Ryan Barrett

Plot The Shadow Men

"They know that you know"

Moe maar voldaan rijden Bob (Eric Roberts) en Dez Wilson (Sherilyn Fenn) samen met hun 12-jarige zoon Andy terug van een kampeervakantie. Plotseling steekt er een hevigestorm op en een verblindende vuurbal raakt hun auto. Verward en angstig ontwaken ze enige uren later, ogenschijnlijk ongedeerd. Toch was er iets, maar ze weten niet wat. Dan verschijnen er uit het niets mysterieuze in zwart geklede mannen, die het leven van de Wilsons goed zuur maken. Terwijl Bob voor gek wordt verklaard door de politie en luchtmacht, heeft hij zijn laatste hoop gevestigd op de UFO-deskundigeStan Miller (Dean Stockwell). Met z'n vieren binden ze de strijd aan met buitenaardse wezens, die het woord opgeven niet kennen en tot het uiterste zullen gaan om hun aanwezigheid op de aarde voorlopig nog geheim te houden...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van chrissie

chrissie

1.5 is meer dan voldoende voor dit vehikel dat rammelt aan alle kanten
een paar voorbeelden:
zoontje wordt op het schoolplein lastig gevallen door een man in het zwart; er is in geen velden of wegen een oppasser te zien en dat in deze tijden van kinderontvoeringen
vader komt er net op tijd aan en neemt zoontje dan maar mee zonder iemand op school te verwittigen
moeder en zoon zijn bij de dokter en vertrekken er hals over kop zonder te betalen, de dokter stelt zich hierbij geen vragen
vader en zoon denken een auto van de mannen te zien staan voor het politiebureau, als de politie de man erin uit de auto laat stappen, kennen ze hem (geen verdere uitleg)
enzovoorts

als ik er zo over nadenk, is 1.5 toch nog teveel, verlaag hem toch maar naar 1

avatar van MovieEter

MovieEter

Wel geinige en vermakelijke b-film. Geen hoogvlieger maar vind hem beter dan het gemiddelde hier. Voor een keer vond ik het een leuke en redelijk spannende film. De lycra-pakjes van de aliens zijn wel erg cheap, hahah.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Toch gelachen, omdat die 2 gasten in die zwarte pakken op the blues brothers leken. Toch 1 ster omdat ik er toch lekker om heb kunnen lachen.

avatar van Leno

Leno

Waardeloze film die zelfs een b-cast onwaardig is. De slechte dialogen, het kindje dat niet kan acteren en de vele onlogische en ondoordachte scenes zijn nog tot daar aan toe; de aliens zijn ronduit lachwekkend. Vooral het bandje met de aliens dat als bewijs moet dienen... hahaha

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima film die lekker wegkijkt.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Oei... potsierlijk acteerwerk. Een tranendal qua verhaal en uitvoering daarvan.

De MIB en de aliens zijn wel zo simplistisch neergezet dat je twijfels zet bij de geestelijke gezondheid van de regisseur. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.