• 9.374.635 stemmen

Next Door (1994)

Komedie / Drama | 95 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Tony Bill

Met onder meer: James Woods, Randy Quaid en Kate Capshaw

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Next Door

"Keeping up with the neighbours can be murder"

Matt en Karen hebben één van de mooiste gazons uit de buurt. Hun buren, Lenny en Marci, hebben een sprinkler-systeem wat ze expres op het gazon van Matt richten, zodat de planten verdrinken. Vanaf dit moment ontstaat er een grote ruzie tussen Matt en Lenny.

avatar van Linda

Linda

Volgens mij heb ik deze film jaren geleden eens gezien. Toen vond ik hem erg vermakelijk dus laat ik hem dan maar 3 sterren geven.

avatar van neo

neo

Voor mij precies hetzelfde. Erg vermakelijk en de film lijkt erg op het jaren eerder uitgebrachte The Burbs. 3 sterren

avatar van roda

roda

erg vermakelijke en onderhoudende film.

3.5 sterren.

avatar van U-96

U-96

• 2070 stemmen

Na een tijdje zoeken heb ik eindelijk de titel gevonden.. Vroeger 1 of 2 keer gezien.. Erg leuk en vermakelijk.. *3.5*

avatar van Purmerend

Purmerend

Voor mij geldt hetzelfde als voor de rest.

avatar van John Doe

John Doe

Maak de personages alsjeblieft iets geloofwaardiger. James Woods speelt zowat de minst nadenkende man in het perspectief van z'n rol. Hij kan gewoon niet bestaan met inachting name dat het fictief is. Ze hebben geeneens gedacht over escalatie. Er waren wel wat elementen die leuk waren, je vraagt je bijvoorbeeld wel af hoe het zal verder gaan. Leuk om te zien hoe iemand zijn levenskwaliteiten (sterk zijn) denkt te rechtvaardigen. Maar ik loop me er echt aan te ergeren hoe slecht het script is. Ik kijk heel graag naar een komedie waarin lekker geziekt wordt door mensen maar doe het dan goed. De film is een beetje half komedie maar dit is dan ook slecht gedaan. Lenny zat de hele tijd al een beetje Jack Nicholson na te doen met z'n wenkbrauwen komt 'ie op op het eind met 'Here comes Lenny', komt niet echt goed over. Het genre drama verdient de film niet eens tenzij je zegt 'de film was een drama'. Die vrouw van Lenny kan trouwens totaal niet acteren. 2 sterren.

avatar van U-96

U-96

• 2070 stemmen

Als kind zijnde was ik vroeger altijd wel dol op deze film. Altijd kijken al hij op tv was. Dus vandaag ook weer. Ik vond hem toch wel een beetje tegenvallen. Zoals John Doe zegt, de personages zijn ongeloofwaardig. Het plot vind ik leuk, maar alleen jammer dat het zo minder is uitgewerkt. Desondanks blijft het wel een leuke film, maar ik moet helaas mijn stem verlagen naar *2.5*

Trouwens, die asociale buurman vind ik enorm koel. In de Vacation-films (met Chevy Chase) zette hij bijna precies zo'n zelfde rol neer. Altijd lachen.

avatar van FillumGek

FillumGek

Jep deze film is bijna alleen leuk vanwege Quaid. Hij is fantastisch!

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Deze is toch meer dan eens op tv geweest sinds de plaatsing. Ik kan me niet voorstellen dat het al 3 jaar geleden was dat ik deze film op tv zag. Hij was wel standaard, maar wel heeel grappig.