Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Ash Baron-Cohen
Met onder meer: Darling Narita, Peter Greene en Michael Newland
6,2 (563)
Plot Bang
"Sometimes you've got to break the rules"
Een jonge vrouw wordt uit huis gezet. Nu ze ook nog een ruzie op zak heeft met haar producer begint haar dag niet goed. Als ze dan ook nog aangehouden wordt het haar allemaal wat te goertig. Ze overmeestert de agent en laat hem achter bij een dakloze man. De vrouw neemt zijn motorfiets en brengt een dag als agent door.
The Girl
Juan
The Producer
Landlord
Yekezzez
Vaak is lastig om gegeven sterren te rechtvaardigen. Niet voor niets wijzigen mensen daarom ook hun ster. Zeker als je een 0,5* geeft moet je daar een goede reden voor hebben. Veel geven dan ook ten onrechte een 0,5* aan een film die toch nog goede elementen bevat. Deze film heeft die elementen totaal niet.
Bang heb ik tijdens een busreis naar een skigebied gezien. Ik heb mij de hele film lopen verbazen over het slechte en inhoudsloze verhaal waarover deze film gaat. Alles hing met losse eindjes aan elkaar en het waarom van de gebeurtenissen ontging mij dan ook totaal.
Een laag budget ($10.000) hoeft nog niet te betekenen dat er ook een slecht script moet zijn. Zeker als je hem zelf schrijft en regiseerd heb je daar de vrijheid in om er iets moois van te maken. Andere films, zoals het wat bekendere Pups, van deze Ash schijnen ook niet al te goed ontvangen te zijn. Blijkbaar ontbeert het deze vent aan enig talent.
Ik zal niet snel een halve ster geven, maar deze film verdient hem absoluut.
ps. voor Lucy Liu fans: zij heeft hier ook een klein rolletje in.
jacom
wie ben jij om mensen hun stemgedrag te beoordelen? als mensen een halve ster willen geven, dan doe ze dat, zonder dat ze daar een "terechte reden" voor nodig hebben. een slechte film kan je nu eenmaal een halve ster geven. ook al zijn er bv. spectaculaire special effects (een element dus).
Yekezzez
as
Het zal misschien nog lang duren voordat ik het licht heb gezien maar zo slecht vond ik de film helemaal niet. Ik vond hem ronduit goed. Mooie rol van de ondergewaardeerde Peter Green. 3.5*en
pacino
Deze film was naar mijn mening zeker geen halve ster waard, dat vind ik wat minderwaardig. De film had wat kleine foutjes maar zeker een goede verhaallijn met inhoud. Ik dacht zelf een beetje aan Tarantino.
Weet iemand trouwens waar je deze film zou kunnen kopen op DVD?
93.9
Verhaal gaat eingenlijk nergens over.
Een vrouw dat op een motor maar wat rijdt.
Toch heeft de film tien keer meer dan de nieuwe blockbuster van weet ik wie.
yorgos.dalman
Ja, Peter Greene opnieuw in topvorm (na Clean, shaven en Laws of gravity). Thans is hij een veel getypcaste sleeze bag, wat hij wonderwel fantastisch doet (Judgment night, Training day, The usual suspects) maar toch hoop je dat hij weer eens een grotere rol krijgt een een indie-movie. Zoals deze Bang bijvoorbeeld.
SPT
Knap gemaakt, met zo weinig middelen. Ik denk dat ik deze de hoogste score per euro budget ooit heb gegeven.
jackie brown
Heb deze wonder boven wonder op dvd gevonden,eindelijk!
Film moet het hebben van zijn apartheid.
Met inderdaad een goed spelende Peter green,lekker psycho!
Leuk,orgineel klein filmpje.
Blij deze in mijn collectie te hebben !
Darbie
as, pacino & jackie brown . . . . . . . . . in jullie bericht geloof ik.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+