Nowhere to Land (2000)
Geregisseerd door: Armand Mastroianni
Met onder meer: Jack Wagner en Christine Elise
5,1 (998)
Plot Nowhere to Land
Boven de oceaan krijgt een Boeing 747 een melding dat er zich een chemische bom aan boord bevindt, die over een uur tot ontploffing zal worden gebracht. Nu een landing is uitgesloten zal gezagvoerder Prescott proberen de bom zelf onschadelijk te maken. Ondertussen gaat de Australische politie op zoek naar de dader en houden de 300 passagiers hun adem in...
Captain John Prescott
Kim McGee
George Eller
Phillip
Danny Gorlin
Claire Munson
beont
film is vanavond op VT4
inderdaad, hopelijk is hij wat deftiger dan de stemmen doen denken. Op vtm ook een thriller.
SuperSideSwipe
Goede film, heb me erg vermaakt.
Van begin tot eind spanning en actie in deze vliegtuigfilm.
Het zat wel bezaaid met cliches waardoor het gemiddelde hier zo laag zal zijn neem ik aan. Persoonlijk stoor ik me daar niet aan. Deze film maakt optimaal gebruik van deze cliches om een film te maken met een matig budget, waarbij je de hele tijd op het puntje van je stoel blijft zitten.
Acteerprestaties waren aardig, vooral de niet hierboven vermelde Ernie Hudson (die het altijd wel aardig doet) was in zijn beperkte rol toch goed bezig, en Wagner en Elise deden hun taak goed.
Zeker een aanrader voor mensen die niet al te pietepeuterig zijn over details.
3,5
dmoie-master
best wel goede film, weer eens een zoveelste rampenfilm maar ik ben gek op rampenfilms dus, nou steekt inderdaad vol cliche's maar toch je blijft op het puntje van je stoel zitten, was heus wel spannend hoor, een aanrader hoor voor als je eens geen zin hebt iets te kijken, tril er nog van
der meister
Redelijke film wel maar met 3 de rangsacteurs en dat is te merken. Verhaal is goed en er zit nog veel spanning in op het einde. 2.5*
dafoefan
Wat een ontzettend spannende film!
Ik heb op het puntje van m'n stoel gezeten, ongeloofelijk.
Goed geacteerd door allen.
Schiedammer
Boven verwachting een hele aardige film. Er zat genoeg spanning in en dat voor een TV film. Heb me aardig vermaakt. Zaten wel veel cliches in maar toch. Beeld was goed het geluid ook redelijk.Dus voor mij een voldoende 3*.
johnnie diepte
ik dacht dat ik een b film had te pakken, maar dat viel mee.
De film was best wel vemakelijk. Maar helaas zaten er wel een paar grote fouten in. Maar hij was zeker niet slecht.
Don_Mat
Niet slecht, maar ook niet geweldig ofzo. Een 2,5
Mescaline
Toch een keer geluk en dit keer geen b film te pakken.
De spanning bouwt langzaam maar goed op.
het laatste half uur van de film is erg goed gedaan en geeft het gevoel dat je moet blijven kijken tot het einde.
4 sterren.
sinterklaas
Leuke film om es een keer te zien. Niet slecht maar ook niet goed.
Die Oceanic vliegtuig is trouwens wel rechtstreeks uit Executive Decision(1996) weggelopen.
Maar voor de rest wel vermakelijk.
N_SANE
Nou nou, ik had hier absoluut geen hoge verwachtingen van, maar heb me toch wel weten te vermaken. Natuurlijk heeft het ontzettend veel weg van een b-film (acteerwerk), maar ook dat viel mee. De spanning bouwt goed op en wanneer je denkt dat de film klaar is komt er nog wat extra's. Prima film.
Kr!kke
Maar helaas zaten er wel een paar grote fouten in.
Die heb ik dan toch niet echt opgemerkt...
Dk2008
De film begint erg mooi met opnamen van een gedeelte van Sydney, waarna er een lang intro volgt en een geschifte vent een bom plaatst. Het is zo'n voorspelbare film want je hebt al een vermoeden hoe het afloopt. Echt weer een tv-film dit. Maar wordt toch steeds spannender en zelfs even dubbele spanning. Toen ik dacht, zo is het wel mooi geweest, plakken ze er nog een stuk aan vast waardoor het mega spannend wordt met een misselijke bom. Haha. Leuk gedaan dit. 3.0/4.0

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell