• 9.498.578 stemmen

Den Hemmelige Kvinde (2026)

Misdaad / Mystery | 118 minuten

Met onder meer: Natalie Madueño, Claes Bang en Pål Sverre Hagen

Gesproken taal: Deens

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Den Hemmelige Kvinde

Louise Andersen leidt met haar partner Joachim een rustig bestaan op het Noorse eiland Hidra, waar ze een klein café runt. Haar wereld stort in wanneer een vreemdeling beweert dat ze eigenlijk Helene Söderberg is, een Deense vrouw die drie jaar eerder spoorloos verdween. Om de waarheid over haar identiteit en verleden te achterhalen, moet Louise haar vertrouwde leven achter zich laten.

lang pee

Hier zie ik wel naar uit, weer een hoop Scandinavische topacteurs. Madueno is niet alleen zeer mooi om naar te kijken, maar is ook een fantastische actrische in o.a de topserie Bedrag en zoveel meer. Pal sverre Hagen was dan weer de grote ster in één van mijn lievelingseries, het heerlijke EXIT. Dan hebben we nog Claes Bang en nog enkele andere toppers.

Ik weet het dit maakt nog geen goede film.....

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Die Deense films weten mij meestal wel te overtuigen. En het verhaal van deze film spreekt me wel aan. Ben benieuwd.

avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

Deze film komt vanaf 28 augustus a.s. op Netflix lees ik net elders.

Er wordt door sommigen naar uitgekeken, daarom dit bericht.

Uiteraard nog niet gezien. Het Deens knispert vaak in onze oren, tenzij het een zeer goede film is

Rotterdam@1 schreef:

Deze film komt vanaf 28 augustus a.s. op Netflix lees ik net elders.

Er wordt door sommigen naar uitgekeken, daarom dit bericht.

Jeg glaeder mig, het is een Deense film, maar het is een mengelmoes van Deens, Noorse en enkele Zweedse acteurs, Hagen is trouwens een Noorse topacteur....

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Rotterdam@1 schreef:

Deze film komt vanaf 28 augustus a.s. op Netflix lees ik net elders.

Ja dat had ik gezien in de trailer dat de film 28 augustus op Netflix staat. Maar het staat hier op de site ook op de poster van de film. Maar toch bedankt.

avatar van charmie

charmie

Zat er nou niet één ronkende seks-scene in deze film? Of was ik op dat moment wellicht even weggedommeld? Zou zomaar kunnen, want ik vond er niks aan. Gisteren gezien, vandaag met moeite terug kunnen halen waarover het allemaal ging. Een nogal ongeloofwaardig en oppervlakkig plot, waarin een heleboel overhoop wordt gehaald, maar dat nergens echt goed wordt uitgewerkt. En dan -volgens de recensies- zoveel beter dan 'Loving Adults? Dat dacht ik niet en daarom laat ik me hier graag uitleggen wat er nou zo goed was aan dit vermoeiende geploeter.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Een film die maar een beetje voortkabbelt, nergens echt spannend wordt of verrast. Wel leuk Pål Sverre Hagen te zien die ik enkel kende van de fantastische serie Exit. Natalie Madueño is sowieso altijd fijn om naar te kijken.

avatar van pampelonne

pampelonne

het script rammelt aan alle kanten, qua geloofwaardigheid, maar het verhaal is wel spannend.

In het begin wordt je nog op het verkeerde been gezet.

2e helft wordt het voorspelbaar.

Ik had er wat meer van verwacht.

lang pee

De meeste reviews zijn niet geweldig, en begrijp hen ergens wel. Het is niet echt origineel natuurlijk. Iemand met geheugenverlies die na een tijdje flarden van haar werkelijke leven terug ziet.

En er waren wel wat momenten dat ik dacht, dit is toch iets dat je nooit moet doen in die situatie, dus inderdaad de geloofwaardigheid kon zeker beter.

Maar toch geef ik het een zeven, omdat ik het ondanks de fouten toch aangenaam kijken vond, en nee dit heeft niet alleen te maken met Madueno.

Het acteren vond ik best goed en ben altijd wel een fan van de Deense films en series.

Maar een echte Deense topper vond ik het nu ook weer niet, er zijn al betere dingen ginds gemaakt....

avatar van db87

db87

Snap de imdb rating niet van deze film, veel mensen die echt haten op deze film.

Wat mij betreft een meer dan prima thriller: tempo en opbouw is goed, goed acteer werk, prachtige beelden, het verhaal ook voldoende origineel. En er zit ook voldoende spanning in om het boeiend te houden.

Het geheugenverlies komt vaker voor in dit soort films maar ik vind het geen afbreuk doen aan het verhaal. Er zijn een paar situaties die in het echt (net iets) anders zouden lopen. Deze film hoort op imdb gewoon een 7.5 te hebben wat mij betreft.

Ik heb mij zeer vermaakt met deze thriller, wat mij betreft een aanrader!

avatar van orbital

orbital

Niet erg opmerkelijk ofzo, maar gewoon een goed gemaakte Scandithriller, zoals ze daar meer maken. Altijd ook met een of andere rijke familie die betrokken is, kennelijk is dat iets dat ze aanspreekt in het hoge noorden. Maar je blijft toch wel een tijd geboeid omdat je niet weet wat er nou precies is gebeurt, vanwege haar geheugenverlies. Vanaf de laatste 30 minuten ofzo wordt het wel duidelijk en is het vooral spannend om te zien hoe ze zich eruit redt.

Oersaaaaaai en voorspelbaar...Tegenvaller.

db87 schreef:

Ik heb mij zeer vermaakt met deze thriller, wat mij betreft een aanrader!

3 keer ` wat jou betreft...

avatar van Guardian2010

Guardian2010

Net samen gekeken. Niet superspannend, maar toch op momenten wel origineel en spannend.

Beetje traag maar wordt wel goed geacteerd.

De moeite waard. 3 sterren

charmie schreef:

Jij moet KPN nemen...5 gratis ronkende porno sites...

avatar van schnoetsz

schnoetsz

Onnozel.

avatar van ChantalParis

ChantalParis

De film is niet vernieuwend, maar zo slecht als de meeste recensies beweren is hij zeker niet. Het is een typische Scandinavische film met goede acteurs en de bekende prachtige beelden uit het verre noorden. Het script houdt je goed bij de les en het tempo zit lekker in elkaar, al komt de ontknoping wel nogal kneuterig over. Al met al gewoon prima vermaak voor een regenachtige avond

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Goeie Deense thriller, zeer onderhoudend.

avatar van Toontje35

Toontje35

Prima thriller met een mooie opbouw. Kneuterig einde

avatar van moofyman

moofyman

Leuk gefilmd maar jemig wat simpel zeg. Ik zeg niet slecht geacteerd maar wat een slecht script. Zo ontzettend veel acties van de hoofdpersonen die onlogisch zijn in hun situaties, het stoorde mij enorm.

avatar van Man of Steel

Man of Steel

Slechte film. Veroorzaakt door een rampscenario en vooral rampscript. Totaal onsamenhangend. Dit zorgt voor alleen maar irritaties zodat het nergens onderhoudend wordt. Meine Gute, je vraagt je toch af wat de professionele filmmakers die dit gedrocht zelf gefabriceerd hebben er zelf van vinden. Dit was slecht.

avatar van Decec

Decec

Het is drama film... (geen misdaad/mysterie film, klopt niet dus dit is zooitje)...

Prima acteer werk...

Prima verhaal...