• 9.369.454 stemmen

Geregisseerd door: John Mackenzie

Met onder meer: Michael Caine, Michael Keaton en Judith Godrèche

Gesproken taal: Engels, Frans en Russisch

Plot Quicksand

"He's running for his life and running out of time."

Als de New Yorkse bankier Martin Raikes naar Zuid-Frankrijk vliegt om uit te zoeken waarom er grote sommen geld gestort worden door een buitenlandse bank, ontdekt hij meer dan hij had verwacht. Martin krijgt een anonieme tip dat het geld wit wordt gewassen door de Maritime Studios in Nice. Daar aangekomen ontmoet hij de charmante Lela Forin en de beroemde, maar op zijn retour zijnde, filmster Jake Mallows. Als de financier, de Russische Oleg Butraskaya, Martin probeert om te kopen, weigert hij dit en breekt de hel los. Martin bevindt zich plotseling middenin een voortdurende machtsstrijd van Franse en Russische criminele bendes in de Côte d'Azur.

avatar van Frantic01

Frantic01

is geen drama Is een Echte Thriller.

avatar van aburex

aburex

Goed thriller gewoon. Ik heb er toch anderhalf uur plezier aan beleefd.

avatar van gauke

gauke

De film deed aan producties uit de zeventiger jaren denken en het idee was dan ook niet nieuw: een onschuldige man moet voor zijn leven rennen. Al kwam het scenario wat lusteloos over, toch vond ik deze psychologische thriller, ondanks dat het verschil tussen goed en kwaad zonneklaar was en de actie spaarzaam, wel spannend. En er werd goed gespeeld.