• 9.377.091 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Jim O'Hanlon

Met onder meer: Ben Radcliffe, Thomasin McKenzie en Damian Lewis

Plot Fackham Hall

Aan de gladde zakkenroller Eric Noone wordt een baan aangeboden op een landhuis. Terwijl het hem op professioneel vlak voor de wind gaat, begint hij een verboden relatie met Rose Davenport, de dame des huizes. Wanneer een moord plaatsvindt wordt Eric echter tot hoofdverdachte gebombardeerd. Aan hem de taak om zijn onschuld te bewijzen.

avatar van schumacher

schumacher

Voor een speciaal publiek weggelegd.

Rare film & grappig? Mss ben ik echt oud geworden, want ik vond het niet grappig.

avatar van mrklm

mrklm

Naargeestige parodie op Downton Abbey waarin de 23-jarige aristocratische Rose Davenport [Thomasin McKenzie] door haar ouders [Damian Lewis, Katherine Waterston] onder druk wordt gezet om te trouwen met de zelfingenomen Archibald [Tom Felton] om Fackham Hall en de familienaam te redden. Maar Rose heeft meer interesse in Eric Noone [Ben Radcliffe], het nieuwste lid van de huishouding. Een moord verhoogt het onderlinge wantrouwen tussen de Davenports en hun personeel. De titel en het familiemotto ‘Incestus Ad Infinitum’ zijn indicaties voor het algemene niveau van de humor. Hier en daar valt een goede grap te ontwaren, McKenzie houdt zich goed staande en Anna Maxwell Martin blinkt uit als de rigide Mrs. McAllister.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Zo ontzettend niet grappig en stom script.

avatar van ZAP!

ZAP!

Fackham Hall aka Fuck ‘Em All…?

avatar van Mikemans

Mikemans

Hot Shots in een Downton Abbey jasje in 2025-2026, en het werkt! Ik snap de lage scores niet maar laat je er niet door beïnvloeden.