• 9.369.466 stemmen

Met onder meer: N. T. Rama Rao Jr., Hrithik Roshan en Kiara Advani

Gesproken taal: Hindi

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot War 2

Jaren geleden ging agent Kabir over naar de andere kant en werd hij de grootste schurk die India ooit heeft gekend. Terwijl hij steeds dieper in de schaduw verdwijnt, stuurt India zijn gevaarlijkste en meest dodelijke agent achter hem aan. Het is agent Vikram, een officier van de speciale eenheden die Kabir meer dan waard is en een meedogenloze Terminator die gedreven wordt door zijn eigen demonen en vastbesloten is om een kogel in Kabirs schedel te schieten.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Heerlijke chaos: soms bloedirritant, ongeloofwaardig en potsierlijk, nog vaker spectaculair en prachtig in beeld gebracht. Ik heb hier lol mee gehad. Mijn voornaamste kritiek hierop dat de film te lang duurde - ook anderhalf uur kunnen lang duren maar ik had het met het zoveelste eindgevecht hier binnen deze drie uur wel gezien - en ik had weinig met de rol van N.T. Rama Rao jr. Jammer van de wat lelijke CGI soms, daar tegenover staat een aantal prachtige scenes op locatie opgenomen in o.a. Valencia, Rome en Zwitserland. Mooie background score. 4,0*

avatar van Gast601

Gast601

de slechtse film in yashraj spyuniverse.

onlogische actie en plotwendingen, film had 1 uur ingekort mogen worden, de bikini scène was voor mij het hoogtepunt, sommige actie scènes waren nog te behappen, alleen de gevechten waren heel erg zwak gedaan en in beeld gebracht. Hopen dat andere spyuniverse films beter worden.

avatar van filmkul

filmkul

Het zelfde niveau actiefilm als van het eerste deel. Het eenvoudige verhaal heeft een enkel raakvlak met War 1 maar is verder op zichzelf staand. Het gaat net als deel 1 om de actie en die is er genoeg. De film dendert vol adrenaline over het scherm en je verveelt je geen moment. De actie is wisselend. Een aantal aardig scenes, maar ook veel zeer overdreven scenes, tegen het lachwekkende aan. Maar dat is niet nieuw binnen het Bollywood actie genre. Soms redelijk nep, maar anderzijds ook fraaie scenes vol kleur met passend bombastisch geluid. Uiteraard is er ook een paar keer weer ruimte voor wat zoetsappige dans en zang scenes. Mooi moment om even koffie te halen of een sanitaire stop te maken. 3.0

avatar van tn2543

tn2543

Tooo much

avatar van schumacher

schumacher

Sry, ik zie graag aktie & ja films zijn films maar hier overschrijden ze het tever voor mij.

Ik ben den tel kwijt van int begin al hoeveel die kerel er om heeft gelegd & dan nog getrainde ninja’s ook met zwaarden enz… in mijnen droom doe ik dat ook wel eens ze dat ik ze allemaal omleg haha, het is helaas slechts een droom.

De wolf was ook zo nep zo iets.

Nee, dit is er niet een beetje over , die is er meer dan compleet over & kan je echt niet ook maar het minste beetje serieus nemen..