• 9.376.772 stemmen

Geregisseerd door: Nick Rowland

Met onder meer: Taron Egerton, Ana Sophia Heger en Odessa A'zion

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot She Rides Shotgun

"All a father needs is a fighting chance."

Nate, een pas vrijgelaten ex-gevangene, wordt met de dood bedreigd door meedogenloze vijanden en moet nu koste wat kost zijn vervreemde elfjarige dochter Polly beschermen. Zij is verlegen, wijs voor haar leeftijd en wantrouwend tegenover haar vader, maar raakt verstrikt in Nate's gevaarlijke situatie wanneer ze op de vlucht slaan voor de corrupte sheriff en de wrede leider van een bende die alles in het werk stelt om zijn criminele belangen te beschermen. Met schaarse middelen en niemand om te vertrouwen, smeden Nate en Polly een band terwijl hij haar leert vechten en overleven - en zij hem leert wat onvoorwaardelijke liefde werkelijk betekent.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van boemboem27

boemboem27

geen hoogstaande film maar goed genoeg voor een druilerige dag.

wordt niet slecht geacteerd ,vooral het jonge meisje speelt prima.

dun verhaaltje over een vader die net uit de gevangenis komt en die zijn dochter probeert bij zich te houden

avatar van schumacher

schumacher

2 uren naar dit saai gedoe kijken, niets voor mij.

avatar van jaxteller

jaxteller

Dit was toch echt wel een goede film. Goede acteerprestaties en leuke sfeer.

avatar van schnoetsz

schnoetsz

Naar.

avatar van orbital

orbital

Een film zoals we al vaak hebben gezien, volwassene is bezig met geweld uit de onderwereld en sleept een kind mee. De film brengt niks nieuws, maar een lichtpuntje is toch wel Ana Sophia die een ontroerend lief meisje neerzet, van haar gaan we zeker nog wel horen. Ook Egerton zet een degelijke acteerprestatie neer, zodat de film best voorbij vliegt (misschien iets te lang richting het einde).

avatar van scorsese

Redelijke film waarin een ex-gevangene samen met zijn dochtertje op de vlucht is. Een mager verhaaltje voor dit grimmige misdaaddrama waarin de relatie tussen vader en dochter centraal staat. En die relatie levert een aantal mooie momenten op (wat vooral te danken is aan het acteerwerk). Sommige zaken komen nogal geforceerd over helaas (zoals ook de rol van het dochtertje zelf). Een kleine 3.0 sterren.

avatar van UltraMovieKiller

UltraMovieKiller

jaxteller schreef:
Dit was toch echt wel een goede film. Goede acteerprestaties en leuke sfeer.

Ja dat vind ik ook! Snap het lage cijfer dan ook niet. Er zat mooie emotie in, er zat spanning in, frustrerende momenten. En zoals wel een aantal keer hier benoemd waren de acteerprestaties echt behoorlijk.

Ik heb mij dan ook echt 2 uur goed vermaakt.
Enige minpunt was het einde waarin er wat ongeloofwaardigheid in sloop een meisje van 10 die langs alle schietpartijen weet te manoeuvreren en ook nog op gevoel precies weet waar haar vader zich bevind. En daarnaast denk ik dat de State Police wel wat voorzichtiger te werk was gegaan dan frontaal een kogelregen inlopen.. Maargoed dat is zo vaak bij actiescenes dat het voor mij geen echt grote afbreuk deed uiteindelijk.

avatar van movie freak84

movie freak84

Ik denk dat er meer uit deze film gehaald had kunnen worden. Het acteerwerk is prima , vooral van het meisje. Ook al vond ik haar wel een beetje te volwassen overkomen voor een meisje van 10. Het verhaal is niet geweldig, maar ik denk als ze de relatie van vader dochter iets beter hadden uitgewerkt het iets minder langdradig was geweest en dan had je iets meer gevoel gekregen. Einde had ook wel iets meer in kunnen zitten. Maar goed zeker geen slechte film.

avatar van Waku

Waku

Actie misdaad drama die best ondergewaardeerd wordt op moviemeter. Behalve dat er sterk geacteerd wordt ( meisje Ana Sophia Heger is zelfs verbluffend goed) zit er flink wat spanning in deze film. Soundtrack en settings maken de film compleet. Bovendien weet " She Rides Shotgun" ook nog eens een gevoelige snaar te raken op sommige momenten. Erg sterke film. Aanrader!!!. 4*

avatar van AllesAlGezien

AllesAlGezien

Onverwacht goede film met prima acteerwerk.

De film heeft een bijzondere balans tussen drama en actie, en dat zal niet iedereen aanspreken.

Ik vond dat juist het bijzondere aan deze film.

avatar van Ressiv

Ressiv

Geen knaller van een film, maar heeft wèl indruk op me gemaakt. Meisje speelt goed.

Toffe muziek keuzes, helemaal tot einde afkijken.