• 9.369.469 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Colin Tilley

Met onder meer: Whitney Peak, Golda Rosheuvel en Finn Bennett

Plot Eye for an Eye

Anna, rouwend om de plotselinge dood van haar ouders, verhuist van New York naar een stadje in Florida om bij haar oma te gaan wonen die ze nog nooit heeft ontmoet. Geïsoleerd, kwetsbaar en op zoek naar vrienden, vindt ze tijdelijk troost in het gezelschap van de tieners Shawn en Julie. Maar wanneer ze medeplichtig wordt aan hun onvergeeflijke daad van geweld, komt ze in contact met Mr. Sandman. Het blijkt de verwrongen ziel van een gekweld kind te zijn dat de dromen van pestkoppen belaagd en zich tegoed doet aan hun oogballen. Anna moet haar fouten rechtzetten voordat ze slachtoffer wordt van deze gruwelijke vloek.

avatar van mrklm

mrklm

Na de dood van haar ouders trekt Anna [Whitney Peak] in bij haar oma [S. Epathe Merkerson]. Ze raakt bevriend met buurtbewoners Julie [Laken Giles] en Shawn [Finn Bennett] en wordt geconfronteerd met geweld dat angstaanjagend veel doet denken aan haar rechte nachtmerries. Heeft te maken met de mythologie rondom ‘Sandman’ [Ben Bladon] en er is een zijplot rondom een familiegeheim. Goed geregisseerd en sfeervol, maar origineel is anders.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Toch blij dat ik deze trailer even gekeken heb, nu weet ik ook zeker dat ik deze onzin links moet laten liggen.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Beter dan verwacht, onderhoudend horrorfilmpje.