• 9.232.759 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Chad Archibald

Met onder meer: Ashley Greene, Shawn Ashmore en Ellie O'Brien

Plot It Feeds

Een jong meisje houdt vol dat een kwaadaardige entiteit zich met haar voedt. Randall Harris is haar gekwelde vader, die wanhopig worstelt om zijn dochter te beschermen. Hij roept de hulp in van Cynthia Winstone, een helderziende therapeute die haar eigen persoonlijke demonen onder ogen moet zien om het meisje te redden voordat ze volledig wordt weggenomen.

Randall Harris

Cynthia Winstone

Jordan Winstone

Agatha Baker

Dr.Ronald Whittaker

avatar van Brabantze

Brabantze

Best oke, vond alleen het einde meh...

avatar van Seam

Seam

Grappig dat Greene en Ashmore weer samen de hoofdrol hebben in een horror/mysterie.

Misschien leuk om een keer op te zetten als ik niets beter te doen heb.

avatar van mrklm

mrklm

Psychiater Cynthia [Ashley Greene] kan door middel van aanraking de diepgewortelde trauma’s zien waar haar cliënten zien. Tijdens een sessie met Riley [Shayelin Martin] ziet Cynthia dat een demonische entiteit zich voedt met Rileys trauma’s. Vanwege haar eigen verleden, vindt Cynthia het te gevaarlijk om Riley te helpen. Haar tienerdochter Jordan [Ellie O’Brien] kan dat niet over haar hart verkrijgen en besluit Riley thuis op te zoeken in een poging haar met haar eigen spirituele gave te helpen. Start als een routinematige demonenhorror met flauwe jumpscares, maar heeft in de tweede helft een paar geslaagde momenten. O’Brien speelt erg goed en ontpopt zich als een klassieke scream queen waardoor dit beter is dan je op basis van het basisverhaal en de inleiding zou verwachten.

avatar van schumacher

schumacher

Iedere keer geef ik het eens kans ze, maar nee, het zal nooit mijn ding worden zulke films.