• 9.369.469 stemmen

Jack in Time for Christmas (2024)

Komedie / Avontuur | 66 minuten

Genre: Komedie / Avontuur

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Phil Ashton

Met onder meer: Jack Whitehall, Michael Bublé en Dave Bautista

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Jack in Time for Christmas

Jack Whitehall zit vast in Amerika en heeft maar vier dagen om op tijd terug te zijn voor Kerstmis. Hij weet dat zijn familie woedend zal zijn als hij de grote dag niet haalt. Dus begint hij aan een wilde reis met vliegtuigen, treinen en elke andere vorm van vervoer die hij kan vinden. Onderweg ontmoet hij een gastheer die hem hopelijk kan helpen om door de chaos te navigeren.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2056 berichten

In tegenstelling tot de vernietigende IMDb-comments vond ik 'Jack in Time for Christmas' verrassend vermakelijk. De combinatie van scripted humor en spontane interacties maakt de film uniek. Hoewel de tweede helft steeds minder origineel werd, blijft het een luchtige en leuke kijkervaring.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Bubblez schreef:

Ik las die reacties ook. Maar het was erg vermakelijk en grappig.

Bleeeeeeeegh ....... wat een onnozel, kleuterachtig poep-en-pies humor geval ... Nou ja, humor ..... Ik had 'm gelukkig gedownload zodat ik stukken kon overslaan. Dat zoiets door volwassen mensen gemaakt wordt? En wat voegen Bublé en Bautista nou helemaal toe?

avatar van Flipman

Flipman

Het begon nog veelbelovend met een Bublé die zichzelf behoorlijk in de zeik zet, maar daarna gaat het flink bergafwaarts. O nee, Jack is bijna niet op tijd thuis voor Kerst, wat nu?! Dit dilemma is echt nog niet dood gefilmd of geschreven, hoe kom je erbij? Bovendien zit ie reeds in een Londense taxi terwijl ie z'n randdebiele verhaal vertelt.

Ja Jack, we hebben transport voor je dat een deel van je reis beslaat, maar dan moet je wel iets heel mafs doen waar je helemaal niet goed in bent, want je enige manier is via een piste naar beneden gaan of iets anders stoms, waardoor je je af gaat vragen hoe al die andere mensen daar dan gekomen zijn! En waarom? Geen idee. Slaat nergens op, ook niet binnen de context.

Dit is gewoon een compleet van humor ontdane kerstspecial die bedoeld is om het ego van iedereen die erin te zien is op te krikken. Een soort reclame, showcase of iets dergelijks. Los van de openingsscène heeft dit nu entertainmentwaarde, laat staan dat het educatief is of zo. Zeker omdat het gaat om allerlei mensen die ik niet ken en me dus evenmin boeien. Ik wil wc-papier laten maken met de poster van dit wanproduct erop, dan heeft het nog ergens nut.