• 9.373.254 stemmen

Met onder meer: Nikki DeLoach, Warren Christie en Gavin Langelo

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Our Holiday Story

"A Christmas'd connection"

Terwijl Dave en Nell hun liefdesverhaal vertellen aan het vriendje van hun dochter, Chris, volgen we hen tijdens een speciale kerst waar het lot hen routinematig samenbracht - en uit elkaar hield. Maar terwijl Dave en Nell elkaar probeerden te vinden, waren ze zich niet bewust van het feit dat ze werkvijanden waren die werden gekoppeld om een kerstfestival voor hun stad te organiseren. Ondertussen worstelt Chris in het heden met zijn eigen relatieproblemen terwijl hij voor het eerst “Ik hou van je” probeert te zeggen tegen zijn vriendin Jo.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2058 berichten

Op zich een slim verhaal dat interessant blijft door de wisseling van heden, verleden, geestige misstanden en meerdere karakters. Uitzonderlijk voor deze Hallmark is dat de uitkomst van het lot van de hoofdpersonen aan het begin van de film al bepaald is.

Het acteren vond ik soms wat over de top, op zn Hallmarks, zeg maar, maar de redelijk entertainende verhaallijn houdt het interessant.

Naar het einde toe worden de misstanden en miscommunicatie wat uitgemolken en is het net iets te lang wachten op een conclusie.

avatar van schumacher

schumacher

Ieder jaar brengen ze zo’n films uit en de 1 is beter dan de ander.

Deze kon er nog mee door.

Wel zo cliche als maar kan zijn of wat had je anders verwacht . Maar toch was het doenbaar , verhaal is heel herkenbaar , acteurs en dergelijke zijn oke.

Leuk om eens gezien te hebben maar straks alweer vergeten.

Raar dat ik deze film heb gemist vorig jaar.

Wat nog leuk is aan zo films? Ik heb een LG G5 oled tv, de kwaliteit is wauw, zeker bij bepaalde beelden. Echt genieten, een mens moet niet veel meer naar de cinema gaan .

avatar van Mickey b

Mickey b

Ben liefhebber van het melige Hallmark-genre en er al vele gezien, zekerlijk naar aanloop van de feestdagen, waar ik de dan uitkomende kerstmisfilms meeneem.

Deze probeert wat origineler te zijn door twee liefdesverhalen door elkaar te verweven en te werken met vele flashbacks. Op zich niet slecht, maar in deze film vond ik het bij momenten wat verwarrend gezien de flashback maar 10 jaar was en de acteurs er niet eens jonger uit zagen. Zal wel uit budgettaire overwegingen geweest zijn (grimmage), maar maakte dat het gegeven van flashbacks niet veel speciaals waren en dus geen echte meerwaarde hadden. Dus echt op z’n Hallmarks…

Heb al veel betere gezien. Kon me niet echt bekoren.

Had ook geen voeling met de romance. En geen magie tussen de acteurs.

2,5*.