• 9.375.076 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Adam Stern

Met onder meer: Cara Gee, Peter Mooney en Aaron Abrams

Plot Levels

Tientallen jaren in de toekomst kijkt Joe vol afschuw toe hoe zijn vriendin Ash voor zijn ogen wordt neergeschoten. De moordenaar loopt weg en verdwijnt dan schijnbaar in het niets. Joe acht zijn leven verwoest en tracht er zelf een einde aan te maken, totdat hij op een aantal schokkende waarheden stuit: zijn realiteit is niet wat het lijkt te zijn. En Joe is misschien wel de enige persoon die het kan redden.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een B-filmpje, maar helemaal zo slecht nog niet. Acteerwerk is niet al te best en de cgi kan ook beter maar het kan er net mee door. Het verhaal vond ik best grappig een kleine voldoende.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Was het net allemaal niet. Vond het ook redelijk moeilijk te volgen

Aantal scenes zijn wel mooi gemaakt