• 9.373.864 stemmen

Met onder meer: Kento Yamazaki, Anna Yamada en Gordon Maeda

Gesproken taal: Japans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Golden Kamuy

"Do you have a mission to fulfill?"

Hokkaido, het einde van de Meijiperiode. Saichi Sugimoto was tijdens de oorlog tussen Japan en Rusland een held die bekend stond als Sugimoto de Onsterfelijke. De ex-soldaat tracht een belofte na te komen door op zoek te gaan naar een fortuin aan goudklompjes die toebehoorden aan de inheemse Aino-bevolking. Op een dag ontmoet Sugimoto het inheemse meisje Asirpa, die op zoek is naar de moordenaar van haar vader. Om verschillende redenen besluit het tweetal samen te werken om hun doelen te verwezenlijken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Saichi Sugimoto

Shinpachi Nagakura

Takechiyo Goto

avatar van movie freak84

movie freak84

Ja moet ik hier nou van vinden. Het acteerwerk van sugimoto en asirpa is nog wel goed en het verhaal is opzich ook niet slecht maar goed het is al met al best rommelig. Acteerwerk van heel wat anderen is best slecht en de AI is ook niet altijd best en toch is het ook wel weer spannend en soms grappig. Ja lastige film om te beoordelen want er gaat best wat goed maar ook heel veel niet. Ik geef hem een 6 , maar is wel een mager 6je.

avatar van horizons

horizons

Vreemde mix maar bizar genoeg wel fijne fun.

avatar van Warning

Warning

Heerlijk unieke film.

avatar van Nascimento

Nascimento

Verhaal begon lang goed met leuke scènes. Totdat acteurs weer konden vliegen en mensen weggooien alsof ze een kilo zwaar zijn. Neeeee not that shit please waarom zo overdreven vaak bij die Aziatische films. Verder wel vermaakt.