• 9.374.811 stemmen

Geregisseerd door: Peter Lepeniotis

Met onder meer: Dan Aykroyd, Chevy Chase en Henry Czerny

Releasedatum: 2 oktober 2025

Plot Zombie Town

"A cursed film. A town full of zombies. Two teens are the only hope."

Mike en zijn vriendin Amy zitten in de bioscoop en kijken naar de horrorfilm "Zombie Town". Dan springen de personages plotseling uit het scherm, waarna inwoners van het stadje in zombies veranderen. Het is nu aan Mike en Amy om de inwoners te redden.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dan Aykroyd en Chevy Chase, dan weet je al ongeveer welke richting het opgaat. En die regisseur heeft alleen maar een aantal middelmatige animaties op zijn naam staan. Dus om daar nou warm voor te lopen. Ik verwacht hier in ieder geval niet al te veel van. Ik hoop natuurlijk dat ik er helemaal naast zit, maar mijn eerste ingeving is meestal wel goed.

avatar van Psycho-M

Psycho-M

mcdaktari schreef:

Nou als je de trailer bekijkt weet je ook genoeg.

Ik ben het met je eens, ik verwacht hier ook niet veel van.

avatar van joolstein

joolstein

Tja als je bij deze film een bloederige zombie gaat verwachten dan zal de film inderdaad gaan tegenvallen Voor wie namelijk niet op de hoogte is; R.L. Stine (die in de tweede titel staat vermeld) is de schrijver van de griezelkinderboeken Kippenvel (Goosebumps) en Fear Street. Oftewel in een beste geval is er iets spannends kinderen te zien...

avatar van joshua1988

joshua1988

Zombie Town is een allerbelabberste stompzinnige film, gemaakt door een amateur die het niet verder zal schoppen. Ronduit verschrikkelijke aaneenschakeling van slecht acterende pseudo jongelui die nog midden in hun zoveelste afstudeerproject vastzitten. Tjonge jonge, wat een ongein bij elkaar, ik zou me dieprood schamen als ik dit zooitje via marketingtrucs aan filmliefhebbers moest slijten. De poster was voor mij het hoogtepunt, maar tjee, wat een pover filmresultaat. En dat stel punten gaat direct naar de muziek van The Sparks en The Hollies. En Peter Lepenioti hoop ik nooit meer in filmland tegen te komen. Een mislukte parodie op het thema zombie in 3 x 3D voor nerdy creeps.

avatar van schumacher

schumacher

Wat was me dit zeg?

Pure tijdverspilling.

avatar van blurp194

blurp194

Troep. Overslaan.

Zelfs als je fan bent van Aykroyd of Chase, want die hebben nauwelijks screentime. En ook voor de rest is de film gewoon volledig prut. De enige grap die een beetje werkt is Ms. Bonnard - Miss Boneyard, maar die wordt veel te veel uitgemelkt. Dat je maar weet wat het niveau is ook.

avatar van JerryL

JerryL

Ik spreek de hoop uit dat indien dit geen film naar een scenario/boek van R.L. Stine zou zijn hieraan geen medewerking zou zijn verleend door Dan Aykroyd en Chevy Chase. Dit is niet het type film waar ik warm voor loop. En ik was eigenlijk al gewaarschuwd.

avatar van Shadowed

Shadowed

Filmadaptatie van R.L. Stine's boek, die zich tijdens zijn loopbaan voornamelijk op het jongere publiek focuste voor zijn griezelavonturen. Zombie Town vormt daarop geen uitzondering en dus is deze film van regisseur Peter Lepeniotis aan de brave en veilige kant. Wel kent het gebeuren een leuk concept, waarbij een behekste filmschijf de boel op stelten zet. Helaas bereikt dit geheel nergens de schaal die het hoopt te bereiken en zien de zombies er nogal goedkoop en onafgemaakt uit. Het acteerwerk is overigens niet onaardig, maar kijkers zullen zich in het geval van Dan Aykroyd en Chevy Chase moeten settelen voor minuscule bijrollen die amper invloed hebben op de voortgang van het verhaal. Links en rechts grappige scenes en leuke ideeën, maar van enige frisheid of energie is hier weinig te merken. In bepaalde opzichten doet het qua toonzetting denken aan Spirit Halloween.