• 9.372.704 stemmen

Make Believe Ballroom (1949)

Komedie / Muziek | 79 minuten
Nog geen stemmen

Genre: Komedie / Muziek

Geregisseerd door: Joseph Santley

Met onder meer: Jerome Courtland, Ruth Warrick en Ron Randell

Plot Make Believe Ballroom

"THE HEP PARADE OF '49...with a rousing line-up of top rhythm stars setting the downbeat for love!"

Liza Lee, persagente voor Al Jarvis, haalt Jarvis over om een ​​Musical Mystery Contest te organiseren, met een prijs van $ 5000 voor de persoon die als eerste de meeste musical nummers en hun artiesten kan noemen. Gene Thomas en Josie Marlow lopen nek-aan-nek in de wedstrijd. Ze zijn vriendelijke rivalen totdat universiteitsprofessor Leslie Todd Josie het hof begint te maken. De situatie dreigt vervolgens uit de hand te lopen.

avatar van Dk2008

Dk2008

En weer een interessante muziekfilm voor mij (hopelijk kan ik hem ergens vinden). Dank DragQueen . Het verbaast me wel wat hoeveel oude films er nog niet op de site stonden, dus haha inderdaad blijven doorgaan dat er nog veel mogen volgen.

avatar van DragQueen

DragQueen

Dk2008 schreef:

Geen enkele dank. Ik vindt het leuk om te doen. Er zijn er nog zoveel die nog niet aan de site zijn toegevoegd. Wat dat betreft is er nog een hele vijver te verkennen. En ja, er gaan er geheid nog meer volgen.

Wat betreft deze film, die zal online moeilijk te vinden zijn. Ik heb hem zelf niet kunnen vinden. Het is geen verloren film, maar toch moet er maar net een fijnproever zijn die 'm ergens upload. Veel van deze films zijn in het publieke domein belandt en gelukkig vaak wél te vinden. Maar daar moet je net geluk mee hebben...