• 9.370.360 stemmen

Geregisseerd door: Jonas Trukanas

Met onder meer: Marius Repšys, Šarūnas Rapolas Meliešius en Povilas Jatkevičius

Gesproken taal: Litouws

Plot Rupintojelis

"Beware of what you do to others."

Een klas pas afgestudeerde middelbare scholieren kijkt uit naar hun eindejaarsfeest. Als de oorspronkelijke locatie niet doorgaat, stelt de stille student Marius voor om naar een afgelegen plattelandshuisje te gaan waar een tragische brand heeft gewoed. Rond het huisje treffen ze houten volkskunstbeelden aan. Nadat ze de beelden vernielen, worden ze opeens opgejaagd door een gemaskerde vreemdeling die hen op dezelfde wijze doodt zoals ze de beelden hebben beklad.

avatar van John Milton

John Milton

Graag een tag als deze ergens op te snorren valt

avatar van mcdaktari

mcdaktari

John Milton schreef:

Graag een tag als deze ergens op te snorren valt

Ik neem aan dat je deze film inmiddels al gevonden hebt?

avatar van John Milton

John Milton

mcdaktari schreef:

Ik neem aan dat je deze film inmiddels al gevonden hebt?

Dankzij dat ik door jouw tag opnieuw gekeken heb wel ja

Murrrsee Boo-koep!

Your welcome

avatar van joolstein

joolstein

Aardige Litouwse slasher die eigenlijk voor het grootste deel van zijn speelduur op erg safe speelt. Begint met een klas die is afgestudeerd en met zijn alle naar een hutje in het bos gaan. Tieners in het bos die doen wat tieners in het bos altijd het beste kunnen. Namelijk drinken, feesten (waar was de seks?) en de plaatselijke boeman tegen het lijf lopen. Maar euh…het besteedt veel te veel aandacht aan de dynamiek en spanningen binnen de groep. Dit had natuurlijk wel een reden, die enigszins ook best interessant was maar een slasher moet het meer hebben van de slachtpartij. Er komen wat houtsnijwerkjes niet ongeschonden uit de film! Helaas zijn de moorden die je ziet nogal doorsnee, standaardwerk. Och dit was best leuk, met net genoeg lef en energie