• 9.374.188 stemmen

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)

Actie / Avontuur | 55 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Charlie Haskell

Met onder meer: Walter Jones, David Yost en Steve Cardenas

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

"A Mighty Morphin reunion 30 years in the making."

Het is dertig jaar geleden sinds de kwaadaardige tovenares Rita Repulsa uit haar gevangenis wist te ontsnappen en de wijze Zordon als antwoord daarop de Power Rangers vormde. De Rangers, inmiddels volwassen, komen wederom bijeen als Rita in een nieuwe gedaante terugkeert en één van hen doodt: Trini, de oorspronkelijke gele Ranger. Samen met de dochter van Trini trachten de resterende leden - Billy, Zack, Rocky en Katherine - hun oude aartsvijand te stoppen en de aarde te redden.

Billy Cranston

Macady

Fijn stukje nostalgie

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Wel jeugdsentiment, maar echt een waardeloze film verder. Zo gaat de gele ranger dood en hup, volgende scène. Geen enkel moment van gevoel erin. En zo racet de film door. Matig geacteerd ook. Dit lijkt eerder een verzameling losse scènes dan een echte film. Puur op sentiment nog enkele puntjes en die zords zijn altijd leuk. 1,5*.

avatar van The Oceanic Six

Ik vraag me af wie je nou een plezier met deze film doet. Dit was vroeger al rommel en dat zal wel niet anders zijn nu. Of zijn er nog miljoenen die hard Power Rangers fans?

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

The Oceanic Six schreef:

Dat vroeg ik me na het zien van de film ook af. De helft vd oorspronkelijke acteurs is er al niet bij (al is het maar dat er 2 zijn overleden).

avatar van mrklm

mrklm

Een jaar nadat Power Ranger Trini haar leven gaf om Billy [David Yoster] te beschermen tegen Robo Rita [Barbara Goodson], heeft Zack [Walter Jones] de voogdij over Trini’s dochter Minh [Charlie Kersh] op zich genomen. Nu besluiten ze Minh de waarheid te vertellen over de dood van haar moeder en dat neemt Minh ze niet in dank af. Bovendien ziet ze kans om wraak te nemen wanneer Robo Rita een nieuw plan in werking stelt om de krachten van de Power Rangers af te tappen. Billy en Zack bereiden zich met Kat [Katherine Sutherland] en Rocky [Steve Cardenas] opmaken voor een strijd op leven en dood. Zal Minh ze kunnen helpen of is ze juist een sta-in-de-weg? Haskell valt terug op de oorspronkelijke formule met veel oorspronkelijke castleden, maar de actiescènes zijn mede door de verbeterde technieken een stuk overtuigender. Het is en blijft luchtig, pretentieloos vermaak voor de jeugd (en voor nostalgische volwassenen), maar het had veel slechter uit kunnen pakken. Opgedragen aan oorspronkelijke de overleden castleden Trini Kwan († 2001) en Jason David Frank († 2022), die tijdens de aftiteling te zien zijn in fragmenten uit de oorspronkelijke televisieserie.

avatar van TimF

TimF

Go go Power Rangers

avatar van Bijdevaate11

Bijdevaate11

Het is niet echt goed haha, maar als kind vond ik het echt fantastisch! En dit was ook wel weer lekker nostalgisch!