• 9.373.574 stemmen

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Jean-Marc Minéo

Met onder meer: Jonathan Patrick Foo, Clayton Norcross en David Ismalone

Plot Ultima Ratio

Een bende dieven voert een bankoverval uit. Onder de gegijzelden zijn de vrouw en dochter van een voormalige soldaat. Om hen te redden wordt hij een eenmansleger. Echter, terwijl hij op brute wijze met de dieven afrekent, ontdekt de soldaat dat de levens van miljoenen mensen op het spel staan. De dieven hebben het namelijk gemunt op een zeer dodelijk gif dat in de kluis bewaard wordt.

avatar van DreamTech

DreamTech

Man Man wat is dit slecht goedkope B film na zijn Tattoo ( volgens mij met een stift ) was ik er klaar mee dus geen een ster !!

avatar van schumacher

schumacher

Slecht, niet uitgekeken.

Als je dit vergelijkt met de film the channel die ik net ook heb gezien? The Channel is 100 keer beter.

avatar van filmkul

filmkul

Zwakke actiefilm. Het verhaal is erg simpel en hersenloos, maar dat mag bij dit genre. De uitwerking is matig en wat knullig. De actiescenes blinken niet uit en zijn vrij standaard zonder veel spektakel. Maar voor een b-film goed te doen. Van echte spanning is ook weinig sprake. Het acteerwerk is op een paar acteurs na, verder te doen. 2.0