• 9.381.578 stemmen

Za Faburu Korosanai Koroshiya (2021)

Actie / Komedie | 133 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titels: The Fable: The Killer Who Doesn't Kill / The Fable: Chapter Two / ザ・ファブル 殺さない殺し屋

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kan Eguchi

Met onder meer: Jun'ichi Okada, Fumino Kimura en Shin'ichi Tsutsumi

Gesproken taal: Japans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Za Faburu Korosanai Koroshiya

Akira is de legendarische huurmoordenaar die bekendstaat als de Fable. Omdat hij overwerkt is moet Akira het van zijn baas rustig aan doen. Akira gaat aan de slag bij ontwerpbureau Octopus en doet samen met zijn partner Yoko alsof ze broer en zus zijn. Intussen hebben andere huurmoordenaars het op Octopus voorzien.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

Vlotte actiefilm over een huurmoordenaar die na een reeks afrekeningen de pijp aan Maarten geeft. Dat wil evenwel niet zeggen dat hij het “vak” verleerd is. Doorgaans ben ik geen liefhebber van moord-en-doodslag films, maar deze keer heb ik mij prima vermaakt. Kostelijk nonchalante bijrol van Fumino Kimura als de schijnbare zuster van de huurmoordenaar.

avatar van Basto

Basto

• 11982 berichten

Net als het eerste deel duurt deze ook wel langer dan nodig, maar het kijkt lekker weg. Actiescene op de steiger is fenomenaal!

Kleine 3,5