• 9.374.963 stemmen

Geregisseerd door: Richard Colton

Met onder meer: Luke Goss, Jess Impiazzi en Dean Cain

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot R.I.A.

"Revenge can be programmed."

Een jonge vrouw beleeft dezelfde dag steeds opnieuw. Elke dag wordt Ria wakker met haar normale routine, maar vindt ze een andere man als haar man Jack, aan haar zijde. Ze leidt haar perfecte leven als huisvrouw, totdat op een dag haar routine vermoeiend wordt en Ria Jack gijzelt en uit het huis ontsnapt. Een groot complot achter Ria en haar man(nen) komt aan het licht. Wat is het geheim hierachter?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

David / Jack Number 1

Vice President Flemming

Jack Number 25

avatar van Petina

Petina

Tijdens de eerste 20 minuten dacht ik, waar zit ik nou weer naar te kijken.

Maar gedurende film werd het toch wel interessant.

Ik moest soms denken aan The Truman Show.

avatar van schumacher

schumacher

Wat een hele slechte film.

Je ziet het al in de eerste 10 min al. Bweuk.

avatar van AniSter

AniSter

Niet mijn ding, deze film. Het begon nog enigszins interessant in een soort 'groundhog day' stijl maar verviel toen in een soort saaie wraak film. Het idee en de aankleding was wel apart maar de cast viel me tegen, op Impiazzi na dan. Het einde was helaas té voorspelbaar. Als geheel erg matig.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Hebben we dit al niet veel vaker in films gezien? En echt goed ziet het er nou ook niet uit.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een B-film, maar ik vond 'm toch best vermakelijk. Oké, het is niet het beste acteerwerk en het verhaal had beter uitgewerkt moeten worden, maar het idee vind ik best leuk gevonden. Jess Impiazzi mag er ook best wezen trouwens. Ondanks alle minpunten heb ik me er toch mee vermaakt, daarom toch een nipte voldoende.