• 9.377.938 stemmen

Geregisseerd door: Jim Carroll

Met onder meer: Morgan Roberts, Donny Boaz en Heidi Montag

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Black Easter

"An Extremist group travels back in time to assassinate Christ before the Crucifixion. The fate of the world now depends on a genius with no faith...and a man who has lost his."

Wetenschapper Ram Goldstein vindt tijdreizen uit tijdens een project dat gefinancierd wordt door Ahmed Amir. Laatstgenoemde staat echter aan het hoofd van een terroristische groepering die de technologie als wapen wil gebruiken. Ahmed wil met een militaire eenheid terug in de tijd reizen en Jezus doden om zijn wederopstanding te voorkomen. Door hun inmenging breekt de hel los. Met geen tijd meer te verliezen ligt het lot van de wereld in de handen van een genie zonder geloof en een man die het zijne is kwijtgeraakt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AniSter

AniSter

De zoveelste tijdmachinefilm en ook nog een hele slechte. Alleen al bij het horen van zo'n komische bedoelde voice-over in het begin van de film heb ik de neiging om zoiets af te zetten. Met enige moeite toch verder gekeken en in feite zonde van de tijd. Simpel, lachwekkend, matige cast, slechte muziek, goedkope effecten. Ik snap niet dat er iemand is die zoiets maakt met de gedachte dat hij iets fatsoenlijks maakt.

avatar van AniSter

AniSter

In aanvulling op mijn vorige bericht: deze film is al eerder uitgebracht onder de titel Assassin 33 A.D. (Film, 2020). Ondanks de andere titel: nog steeds dezelfde bagger.....

avatar van Gappie

Gappie

Zo slecht dat het hilarisch is. Als je met die insteek kijkt is de film nog best vermakelijk. Het idee dat deze film bijna twee uur duurt is even ongeloofwaardig als de film zelf.

avatar van frans123

frans123

Een film voor EO jongerendag.

Wat een rukkk.