• 9.375.060 stemmen

Cicliste per Caso - Grizzly Tour (2020)

Documentaire / Avontuur | 67 minuten

Gesproken taal: Engels en Italiaans

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Cicliste per Caso - Grizzly Tour

Twee vrouwen fietsen dwars door de Verenigde Staten van Mexico naar Canada. Hun persoonlijke grenzen, hun krachten en hun relatie worden hierbij op de proef gesteld. Het wordt een uniek avontuur door de meest afgelegen gebieden van de Rocky Mountains te midden van de ongerepte natuur en wilde dieren.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kinkymen

kinkymen

Vooral gekeken voor de natuurbeelden.

Verder heeft de Docu weinig inhoud. Vanaf het 1e beeld zie je ze fietsen, geen introductie. Door wat er af en toe gezegd wordt blijken het lesbiennes te zijn die fietsen voor feminisme, maar op wat zinnetjes na lijkt dit niet allemaal heel serieus te zijn.

avatar van Shampoo

Shampoo

3 sterretjes voor de mooie beelden en het mooie avontuur.

avatar van italklaas

italklaas

Allereerst heel veel bewondering voor de prestatie van deze dames en dan bedoel ik ook de 2 dames die zich bezig hielden met het logistieke gedeelte en het filmwerk. Ook mooi om te zien wat de verschillende beweegredenen en irritaties er zich afspeelde. Natuurlijk ben je een lange tijd met elkaar onderweg en gebeurd er van alles, ook wat wij niet te zien krijgen. Ik heb zelf 14 jaar in het noorden van Italie gewoond en het was heerlijk om dat taaltje (dialect) te horen. Door het dialect dat ze gebruikten, klopten de vertalingen niet altijd goed en dan was het extra leuk voor mij. Hoe dan ook, ik ben jaloers op de reis van deze dames, die ik zelf ook graag gedaan zou hebben. Het filmwerk was ook heel goed en ja... al die wegen, heuvels, bergpassen, bossen, langs water, de flora en fauna, het was een genot voor mij.