• 9.376.464 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Charlie Steeds

Met onder meer: Deiondre Teagle, Faith Monique en Travis Cutner

Plot Death Ranch

"The family that slays together, stays together."

De jaren 70. Drie Afro-Amerikanen, twee broers en een zus, zijn op de vlucht voor de politie. Ze rijden langs een ranch in Tennessee en besluiten er een tijdje te verblijven. Wat ze niet weten, is dat de ranch het jachtterrein is van kannibalistische KKK-leden. De drie moeten er alles aan doen om in leven te blijven en vechten terug.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Geinig! Lekker kort & flink gory. Beter dan Steeds' Escape From Cannibal Farm. Genoeg reden om de rest van z'n werk ook een kans te geven.

avatar van joolstein

joolstein

Kijk zo zie ik films toch graag! Bloederige en gewelddadige low-budget! Een retro-geïnspireerde wraakfilm die blaxploitation mixt met grindhouse--B-horror. Het zijn de jaren 70 en ergens in Tennessee is Brandon Cobbs net ontsnapt uit de gevangenis. Hij wordt opgepikt door zijn zus Angela en broer Clarence en de perfecte plek om te schuilen, is een oude boerderij die leeg staat....tenminste dat denken ze! Vanaf dat moment stopt het geweld zelden! Schietpartijen, steekpartijen, een afgehakt hoofd als wapen noem maar op...! Geheel gedaan met uitstekende praktische effecten. Zonder CGI! Het was precies wat ik nodig had! De nieuwsberichten en radioadvertenties uit de jaren 70 voegen nog wat extra welkome smaak toe! En door de vrolijke hoeken van waaruit het is opgenomen. maken meteen duidelijk dat dit cinema is gemaakt door mensen die wel weten wat ze doen! Een echte traktatie! Wel jammer is dat de jazz-funkscore in de openingscredits verdwijnt voor elektronische Noise. Al was die ook passend en zeker niet slecht! Tjonge dat een blanke, Britse regisseur (Charlie Steeds) sociale commentaar over twee werelden die met elkaar in botsing komen zo goed wist te laten zien! 78 min vliegen voorbij! JA van kannibaal KKK-leden die op allerlei bloedige manieren worden gedood, werd ik ontzettend bij!