• 9.373.987 stemmen

Geregisseerd door: Maximilian Elfeldt

Met onder meer: Tom Sizemore, Emily Killian en Ramiro Leal

Gesproken taal: Engels, Frans en Duits

Plot Apocalypse of Ice

"In the heart of a pandemic, a new disaster appears."

De aarde heeft al te maken gehad met de uitbraak van een gevaarlijk virus en krijgt daarna te maken met een ijskoude wereldwind. Dit kan ervoor zorgen dat de aarde grotendeels met ijs bedenkt raakt. Een expert op dit gebied moet de mensheid redden van de ondergang.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schumacher

schumacher

Zoals te verwachten: b-film.

Slecht acteren , sloeg op nieveel.

Sla die over of u zal 85min van uw leven verspillen.

Nog een 1 voor de leuke poster.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, toch nog wel een redelijke film van Asylum.

Het nadeel van deze films is altijd het laatste stuk oftewel hoe het eindigt, weer zo snel afgeraffeld

Je ziet hoe 2 wetenschappers een tocht door de sneeuw / ijs banen en met de auto en te voet in problemen raken, een gevecht om op tijd in Ecuador te komen waar het warm is en geen ijs ligt, ondertussen zien we ook een zus (familielid) en 2 vrienden ervan die op dat moment in het vliegtuig zitten, de zus haalt deze 2 vrienden op, het vliegtuig crasht en ook deze personages moeten zich een weg banen door het ijs en de wervelwinden.

De ramp zelf zie je niet veel van, het gaat meer om de personages en een soort vaccin dat ze veilig moeten zien over te brengen, het eind laat zich wel raden, maar te snel was de film opeens afgelopen toen ze hun eindpunt bereikte.

Deze film doet veel denken aan de films 'Ice Quake' , ''Age of Ice'' en ''2012: Ice Age'' ook van Asylum producties.

Die zijn net zo met ijs en sneeuw.

Al met al heb ik mij hier wel mee vermaakt en bij vlagen zelfs nog redelijk spannend, alleen jammer dus van het beetje onduidelijk (hoe hebben de andere 2 personages het gered.) en het snel afgeraffeld einde.

avatar van JohanW1968

JohanW1968

Slechtste film in jaren gezien.

Idee is goed, uitvoering waardeloos.