• 9.373.987 stemmen

Ice Cream in the Cupboard (2019)

Biografie / Drama | 90 minuten

Genre: Biografie / Drama

Geregisseerd door: Drew Pollins

Met onder meer: Dana Ashbrook, Claudia Ferri en Jaime King

Plot Ice Cream in the Cupboard

Na te zijn aangevallen door zijn liefhebbende vrouw Carmen, leidt een reeks verontrustende incidenten ertoe dat haar man Pat zich afvraagt wat er precies met haar aan de hand is. Pas als Carmen op een dag haar eigen huis niet kan vinden, zijn zij en Pat klaar om het onvoorstelbare onder ogen te zien: Carmen heeft Alzheimer.

avatar van stinissen

Blijft een vreselijke sluipmoordenaar die rot ziekte...

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

Waar te zien? Dana Ashbrook speelde jaren geleden een leuke gemenerik in jeugdsentiment Dawsons Creek.

avatar van Waku

Waku

Hartverscheurend drama die zonder valse emoties het drama Alzheimer aantoont.de film toont niet alleen dd verwarring en frustratie van Carmen aan maar laat ook zien hoe echtgenoot Pat de ziekte raakt indirect. De film komt eerlijk en oprecht over en heeft geen dramatische soundtrack nodig om de kijker te rsken en emotioneren. 4*

avatar van AniSter

AniSter

Ondanks dat ik een aantal gevallen van Alzheimer van dichtbij heb meegemaakt herken ik de vorm, zoals in deze uitgebeeld wordt, niet; de stemmingswisselingen komen me iets te fel en abrupt over. Voorafgaand aan deze film heb ik Kapsalon Romy (2019) gezien, die wat realistischer over kwam en daarbij van een iets luchtiger niveau was. Neemt niet weg dat deze film het onvermijdelijke traject duidelijk laat zien. Het enige wat ik er niet in thuis vond horen was de actie van Pat op de golfbaan; dat was echt over-the-top.