• 9.373.233 stemmen

Gesproken taal:

• YouTube Bekijk via YouTube
  • NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Uit Huis

Een jongvolwassen man is oud genoeg om op eigen benen te staan. Zijn ouders sturen hem de wijde wereld in.

avatar van Fisico

Fisico

avatar van Fisico

Fisico

Gelukkig gebeurt het steeds minder dat ouders hun kinderen op hun achttiende verjaardag letterlijk op straat zetten. Velen zijn er mee gebaat nog lange tijd onder Hotel Mama te vertoeven. Velen zouden ook uitspelen zoals deze jongeman die gewend dat alles voor hem wordt gedaan zodat hij hulpeloos en onbeholpen in het leven staat, niet gewapend tegen tegenslagen of ongemakken.

Fijn animatiefilmpje over op eigen benen staan. Treurnis met een beetje humor. Leuk gedaan!

avatar van John Milton

John Milton

Eens, leuk.

Als eilander die wilde gaan studeren, wist ik eigenlijk vanaf groep 8 al dat ik na de 6e klas uit huis zou gaan, en ik wilde ook! Eten wanneer ik wil, in bed en uit bed gaan wanneer je wilt... Pas tijdens de studie merkte ik dat dat helemaal niet vanzelfsprekend was. Deze short verkent dat op aangename wijze. Ik rond af naar boven.