• 9.372.347 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Lawrence Riggins

Met onder meer: Jae Head, Tara Westwood en Tom Sizemore

Plot Hell Girl

Een vrouw raakt zwanger van een demonisch wezen dat niet van deze wereld is. 160 jaar later moet een groepje geestenjagers snel geld verdienen. Ze ontdekken dat een lid van hun team een nakomeling is van de entiteit waar ze op jagen. De geestenjagers zullen er alles aan moeten doen om de entiteit te verslaan.

avatar van Rickyman

Rickyman

Hm, tijdje geleden dat ik deze film gezien heb maar kan me er nog weinig van herinneren.

Wat me vooral bijbleef was dat ik maar niet kon begrijpen wat Sizemore hierin te zoeken had.

avatar van Gi-Force

Gi-Force

Het spijt me. Ik heb de hele film uitgekeken in de hoop dat het beter werd. Maar dat werd het niet.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik zelf lees nooit recensies vooraf. Ik ga films kijken nav. trailers, tv promotie ect. Achteraf snuffel ik door recensies hier en daar. Op deze manier bepaal ik zelf of ik de film goed vind, zonder meningen van anderen. Ik heb mij vanavond prima vermaakt. Deze film heeft voldoende potentie voor een vermakelijke horrorfilm voor de liefhebbers. Een 3.0

avatar van Noodless

Noodless

Hier ga ik niet teveel woorden aan verspillen, kortom een gedrocht !

1/10