• 9.375.245 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: John Mackenzie

Met onder meer: Carol White, John Castle en Roy Harper

Plot Made

White is een jonge alleenstaande moeder. Ze kampt met problemen om haar kind op te voeden. Ze heeft ook een moeder die terminaal ziek is. Ze probeert haar chaotische leven te regelen terwijl ze goochelt met de invloeden van de jonge priester Castle en de rockster Harper, waarmee ze een relatie begint. Uiteindelijk verwerpt ze de levensstijl van beide mannen en gaat ze alleen verder.

avatar van pjmj

pjmj

Ingetogen en sterk "Kitchen Sink Drama" met o.a. een hartverscheurende kinderwagen-met-baby scene. Ik was totaal verbijsterd na die scene. Carol White, Roy Harper (hij zong o.a. bij Pink Floyd en Led Zeppelin) en John Castle acteerden overtuigend. De slotscene, waarin Carol naar een lied bepaald op de radio luisterde, zorgde bij mij voor vochtige ogen van ontroering. Ik zag nog geen eerdere stemmen hier op MM. Zonde voor een juweeltje als dit, dat op de blu-ray van [www.networkonair.com] bijzonder goed tot zijn recht komt.