• 9.370.274 stemmen

Geregisseerd door: Hisayuki Toriumi

Met onder meer: Hiroyuki Okita, Masako Katsuki en Osamu Saka

Gesproken taal: Japans

Plot Lily C.A.T.

Een kapitein en zijn bemanning reizen door het heelal in een schip dat 20 jaar reist, terwijl de bemanning in al die tijd slechts 1 jaar ouder wordt. Al snel ontdekken ze dat er een crimineel aan boord is. Ze moeten een dodelijk virus vinden voordat dit hen allen het leven zal kosten.

Dick Berry (stemrol)

Farrah Van Dorothy (stemrol)

Mike Hamilton (stemrol)

Dülar Delcassé (stemrol)

Guy Alcuin (stemrol)

avatar van Dopke

Dopke

Geinig jaren ’80 retro scifi product. Gewoon een lekker rechtdoorzee schaamteloze mix van Alien en The Thing, vol bordkartonnen personages, gedateerde animaties en hier en daar wat fanservice dat zichzelf veel te serieus neemt. Monster ziet er goed uit, prima gore. En ik kan het altijd wel waarderen als we voornamelijk naar volwassenen kijken in anime, geen tiener te bespeuren hier.