• 9.371.676 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Emma-Kate Croghan

Met onder meer: Naomi Watts, Claudia Karvan en Alice Garner

Plot Strange Planet

"3 girls. 3 guys. 365 days to get it together."

De film volgt drie vrouwen vanaf Nieuwjaarsavond van het ene jaar en de film eindigt op nieuwjaaravond van het daaropvolgende jaar. De drie vrouwen wonen samen en hebben drie mannelijke beste vrienden. Ze kennen elkaar aanvankelijk nog niet maar leren elkaar kennen naarmate de film vordert. Hun relaties worden daarbij steeds vertrouwder.

Naomi Watts

Niet een al te beste film maar de uitstraling en het acteerwerk van Watts gooit er toch een ster bovenop. 1,5*

Naomi Watts

Weer herzien en toch is de film veel beter dan ik de eerste keer dacht. Goed acteerwerk van Karvan en vooral erg meesterlijk van Watts. Voorlopig 4*.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

is de film leuk en bekent?

Naomi Watts

Wel vermakelijk voor een keer als je een beetje van kleffe clichematige films houdt. Bij vrouwen zal hij prima bevallen. De bekendheid valt tegen, komt in Australie elk jaar wel op de buis, zoals wij de woensdagavond op rtl4 hebben.

avatar van Hannibal

Hannibal

@NW:

Eerst een 1.5* inclusief een punt voor Watts ( dus een 0.5 voor de film zelf ) en na herziening blijkt de film toch meesterlijk te zijn en ga je naar 4* (voorlopig) en nu vind je het weer een kleffe, clichématige woensdagavondfilm voor vrouwen? Wat vind je nu echt van de film, als je om NW heenkijkt?

Naomi Watts

Ik had de verkeerde bewoording gekozen. Hij is vermakelijk en vond Watts goed maar meesterlijk was erg overdreven (dat meesterlijke ging over Naomi zelf, niet over de film) en is niet te zeggen als je deze film ziet en zonder generaliserend over te komen, lijkt het mij echt een film voor vrouwen die genieten van films die woensdagavond bij RTL4 te zien zijn. Geen topper maar wel leuk voor een keertje.

Ik denk dat de film zonder Watts net tegen de 2,5* was gekomen, hoogstens 3.

avatar van Quido

Quido

No offense, maar belachelijk om dan een 4 te geven nu, sorry dat ik het zeg.

Naomi Watts

Als ik er over nadenk wel maar zal hem toch eerst moeten herzien voordat ik mijn stem herzie. Op dat moment gaf ik het 4* en nu ik er over nadenk misschien iets te veel maar herzie pas bij een herziening.

avatar van Quido

Quido

Ja, ik snap sowieso niet dat mensen al een paar punten extra geven omdat hun favoriete acteur/actrice erin meespeelt. Dat is eigenlijk mijn punt. Niet dat ik er last van heb ofzo

Naomi Watts

Ze moeten niet per definitie hoger krijgen omdat hun favo acteur/actrice erin speelt maar die bepaalde persoon kan met goed acteerwerk wel de film omhoog halen. Naomi kon Le Divorce ook niet meer redden daarom die lage beoordeling voor die desbetreffende film.

avatar van as

as

Maar geeft toe; van ee 1.5 naar een 4 is wel een erg groot verschil. (zonder zeikerig te zijn)

Naomi Watts

Ja zeker een groot verschil. Ook al is dit moeilijk te vergelijken maar Stalker maakte ook een grote sprong., die staat nu in mijn top10 notabene. Mijn eerste stem was vooral op basis van herinnering, was toen ongeveer 5 jaar geleden dat ik SP gezien had en keur nu ook niet zo snel films af met romantiek elementen. Je begint met de jaren anders naar films te kijken natuurlijk.

@as: je bent zeikerig.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

gelukkig ben 'k een vrouw!

alleen Naomie Watts van the ring zit hierin,

is zij australisch?

en Brits.

Naomi Watts

Weer eens herzien. Een niet al te geweldige film die wel wat leuke momenten heeft. Vooral het personage Neil is erg grappig en het kinderlijke personage Sally zorgt voor de cuteness en het voormalige dorky personage Alice zorgt voor de compassie en speelt op de gevoelens in. En ook de film Taxi Driver speelt een hoofdrol in deze film. Het einde is erg voorspelbaar maar niet erg in deze film, gewoon een heerlijke feel good movie.

3,5* blijven staan en eindelijk meer constantie in mijn mening over deze film.

avatar van moviemike

moviemike

Van de vijftien berichten die hier zijn geplaatst heb jij er negen geplaatst, Naomi Watts.

Dit begint griezelig te worden!

Naomi Watts

Ik begin het zelf ook een beetje eng te vinden.