• 9.375.080 stemmen

Alternatieve titel: Code Name: Dancer

Geregisseerd door: Buzz Kulik

Met onder meer: Kate Capshaw, Jeroen Krabbé en Gregory Sierra

Plot Her Secret Life

Ann Goodwin was in 1979 op Cuba om daar voor de CIA de rechterhand van Fidel Castro, Louis Malarin, te spioneren. Ze kreeg echter een affaire met hem, en haar missie werd ontdekt. Slechts met de hulp van een andere agent kon ze ontsnappen. Wanneer ze jaren later hoort dat deze agent, wiens codenaam Dancer was, op Cuba vastzit, keert ze in het geheim naar het eiland terug om hem te bevrijden. Spoedig laaien oude hartstochten weer op, en wordt het steeds onduidelijker wie vriend en wie vijand is.

avatar van Droopy

Droopy

Aardig verhaal over de infiltratie van de CIA in Cuba. Eveneens een aardige rol voor Jeroen Crabbe. 3*

Ook bekend onder de naam CIA Codename dancer. (ik dacht trouwens dat dit een TV film was.)

avatar van neo

dit is een tv-film ja.

Dan heb ik het goed

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Aardige onderhoudende leegloopfilm met onze Jeroen Krabbe in de hoofdrol. Gewoon zo'n typische jaren 80 B-film. Geen topper maar toch wel vermakleijk voor een middagje.

avatar van sinterklaas

sinterklaas