• 9.220.325 stemmen

Met onder meer: Meral Polat, Nasrdin Dchar en Nilüfer Aydan

• NPO Start Bekijk via NPO Start Plus
  • NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Undercover

Nurgül Ozdemir, politieagente in een provinciestadje, krijgt de sleutelrol toegewezen in een grootschalige operatie in Amsterdam om een Turkse drugsdealer te ontmaskeren. Tijdens de missie ontdekt ze geheimen over haar familie en waarom juist haar de rol van infiltrant werd toebedeeld.

avatar van LuukRamaker

LuukRamaker

• 2019 berichten

Een van de telefilms van 2015 die op 24 januari dat jaar zal worden uitgezonden door KRO-NCRV om 20:00 u bij NPO3.

avatar van gotti

De vrouwelijke variant van De Infiltrant?

avatar van Rod vliss

Rod vliss

goed filmpje met een heel intressant plot en ontknoping

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Leuke multiculturele cast in een verder wat voorspelbaar en ongeloofwaardig verhaal. Jammer, want enkele sterke momenten hadden niet misstaan in een film die wat beter in elkaar had gezeten. Ik zie trouwens graag zowel Meral Polat en Nasrdin Dchar in toekomstoge rollen waar zij wat meer van hun acteerwerk mogen tonen. Volgens mij ligt er nog wel wat moois in het verschiet.

avatar van david bohm

david bohm

Povere poldercrime met matig acteerwerk. Zeker 6 keer de Afsluitdijk gezien om te tonen dat men onderweg was van de hoofdstad naar het dorp. Behoorlijk voorspelbaar ook. Matig matig matig.

avatar van Robertdeniro

Robertdeniro

Standaardverhaal met waardeloos plot, voorspelbaar. Slot was redelijk, maar al met al is 2 sterren meer dan genoeg.

avatar van Waku

Waku

Film die vooral door de mand valt door het houterige acteerwerk.

Bedoeling is goed maar de matigheid druipt er van af helaas.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

In opzet niet eens heel slecht, maar een iets beter script en een langere speelduur zouden de film veel goed gedaan hebben. Het is niet eens de schuld van Polat, die zich ook maar moet redden met houterige teksten. Nasr ook, maar die doet dat wel opvallend soepel en is als enige naturel en geloofwaardig genoeg. Verder is de clou van mijlenver te zien, is zeker het einde nogal amateuristisch, is alles snel afgeraffeld en ziet de film er ook gewoon als een goedkope tv-aflevering uit. Jammer, want echt vervelen doet de film niet. 1,5*.

avatar van missl

missl

Flauw verhaaltje over een politieagente die undercover gaat bij de ‘Turkse Maffia’ die opereert vanuit een restaurant, enorm gangster allemaal. Het enige wat ze hoeft te doen is daar aangenomen worden. Nou dat lukt en daarna wordt het 1 grote voorspelbare suffe bedoeling. Leuk om Nasrdin Dchar weer in een film te zien (mijn vorige met hem was Rabat) alleen jammer dat het hierin is.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

Niet echt een geweldige film. Het spel van de acteurs is niet zo sterk. Op één of andere manier wordt ik niet geraakt.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Zal vast met de beste bedoelingen zijn gemaakt maar wat een saaie film zonder kraak of smaak. Ontknoping zag ik vanaf het eerste moment al aankomen. 1,0*

avatar van mrklm

mrklm

Ondanks haar professionele tekortkomingen én een negatieve beoordeling, wordt politieagent Nurgül [Meral Polat] voor enkele maanden ‘uitgeleend’ aan de politie in Amsterdam. Het feit dat ze Turks spreekt maakt haar voor haar nieuwe leidinggevende [Romijn Conen] bij uitstek geschikt om undercover te gaan als serveerster in het restaurant van maffiabaas Fatih [Ergun Simsek], die verwikkeld is in een conflict met Ole Chramtcov [Vitali Oussanov]. Haar opdracht valt samen met de terugkeer van haar broer Gokhan [Ali Ben Horsting], die 20 jaar uit de gratie is gevallen en nu opdaagt om afscheid te nemen van zijn doodzieke vader [Sinan Bengier]. Conens scenario kent weinig verrassingen en heeft een melodramatische ontknoping, maar Polat is uitstekend in de hoofdrol en ook Ben Horsting en Simsek zijn erg overtuigend.