• 9.371.620 stemmen

Genre: Misdaad / Drama

Geregisseerd door: Joe Basile

Met onder meer: Neal Bledsoe, Joe Nieves en Peter Onorati

Plot West End

Vic is jaren geleden zijn misdadige familie en vrienden ontvlucht. Zijn vader en oom John leiden één van de grootste misdaad syndicaten in het land. Wanneer zijn vader vermoord wordt keert Vic terug voor de begrafenis. Het weerzien brengt veel oud zeer met zich mee. Zijn oom wil hem weer inlijven in de misdaadfamilie. Zijn moeder probeert hun verbroken relatie te lijmen. Z’n ex Lauren is nu getrouwd met z’n vroegere beste vriend, de gewelddadige Buddy. Buddy martelt en vermoordt de vijanden van oom John. Wat geen van hen weet is dat Vic sinds zijn vertrek werkt voor de FBI. Hij heeft opdracht gekregen z’n eigen familie ten val te brengen, met alle bloedige gevolgen van dien...

Buddy Buccellato

Lauren Buccellato

Robert Mackey

Fat Patty O'Hara

Jimmy Vetrone

Victor Trevi

avatar van Brabants

Brabants

Op basis van een standaard misdaad/drama verhaal probeert Joe Basile een poging te wagen. Zoals omschreven in de plotomschrijving werkt het de hele riedel aan clichés af en daar moet je als regisseur niet zomaar van denken dat een kijker daar gauw genoegen mee neemt. Dan is het verhaal ook nog eens traag, kent het slechte dialogen, is de actie ronduit lachwekkend en is het geheel ook nog eens zéér voorspelbaar. Je wordt als kijker ook gelijk in het diepe gegooid m.b.t. allerlei typetjes, die weinig interessant zijn en vrij oppervlakkig blijven.

avatar van Oliveri

Oliveri

Hoewel de relatief onbekende Neal Bladsoe een positieve indruk maakte in deze film, vond ik het inderdaad allemaal erg matigjes. Het begin was ronduit verwarrend en de nodige spanning die een misdaadfilm moet hebben ontbrak totaal. Met moeite uitgekeken, al met al geen aanrader dus, al is het zo dat smaken verschillen.

avatar van Zanoni83

Zanoni83

Op imdb stond dat er 8 mensen hadden gestemd film had een 8.3 dus had een hoge verwachting. Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat dit een film was met B-acteurs die erg standaard is. Verhaal is voorspelbaar.

avatar van gauke

gauke

Een grauw maar traag, rommelig, voorspelbaar en clichématig misdaaddrama, met onder meer de ingrediënten liefde, verraad, wraak en dood. De dialogen vond ik te breed, te uiteengezet overkomen. De cast, waaronder de regisseur zelf in de rol van priester, speelde absoluut goed.

avatar van ricone

ricone

wat een slechte film is dit, Bfilm tot en met, nee niet doen deze, overslaan!!!!!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Is wat tam, en inderdaad wat traag. Maar ik vond hem niet vervelend om te zien