• 9.376.805 stemmen

Deep in the Darkness (2014)

Horror / Thriller | 100 minuten / 88 minuten (tv-versie)

Genre: Horror / Thriller

Speelduur: 100 minuten / 88 minuten (tv-versie)

Geregisseerd door: Colin Theys

Met onder meer: Sean Patrick Thomas en Dean Stockwell

Plot Deep in the Darkness

Doktor Michael Cayle besluit de chaotische levensstijl van New York achter zich te laten en te verhuizen naar het kleine, rustige dorpje Ashborough om zo zijn familie dichter bij elkaar te brengen. Niet snel na aankomst ontdekt hij echter het diepste geheim van het stadje: in het donkere bos achter zijn huis wonen een stel angstaanjagende wezens. Zonder een kans om te ontsnappen moet Michael zien te leven onder de dreigende controle van de wezens of het risico lopen om zijn vrouw en dochter te verliezen.

Phil Deighton

Dr. Michael Cayle

Joanna Harper

Cristine Cayle

Rosy Deighton

avatar van housemoviewatch

housemoviewatch

Deep in the darkness

Geen slechte film als je het mij vraagt. Wezens zien er tof uit en acteer werk is goed. Toch jammer dat zo'n sterke film dan weer een open eind heeft. Ik heb dan altijd het idee alsof ik naar een serie kijk. En dit is geen serie maar een onafgemaakte film. Jammer. Vandaar uit ook een lagere scoren. Het idee en de uitwerking is goed en ziet er gelikt uit maar niet aan te raden als je van onafgemaakte films houdt.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Dorpjes waar je beter niet naar toe kan gaan hoofdstuk 1021: Ashborough. Op zich wel een redelijk favoriet genre mits je het dorpsleven dan maar als middelpunt neemt, maar nee de regisseur gaat voor de geheimzinnige wezens en gaat daarmee de mist in.

Onderhoudend nog wel, maar verder nogal middelmatig horroravontuur ondanks het feit dat dit gegeven nog net niet helemaal uitgemolken is.

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Leuk concept maar erg matig uitgewerkt.

Het begint allemaal wel lekker mysterieus. Gezin komt in een stadje wonen waar de bewoners een groot geheim met zich meedragen, maar zodra het mysterie uit de doeken komt is het allemaal eerder lachwekkend dan spannend. Eng wordt het zeker nergens en liefhebbers van een portie gore hoeven al helemaal niks te verwachten.

Het acteerwerk is ook niet altijd om over naar huis te schrijven. Vooral die dochter bakt er niks van.

Met goede hoop begonnen maar de film ging bij mij als een nachtkaars uit.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Niet al te best.overduidelijk een tv film .

Maar voor een doordeweekse saaie avond,is het te doen.

Maar ik vond het middelmatig.

Doe dan maar een afl walking dead.

grappig detail,voor een film met zo'n titel is het beeld soms best over belicht .

avatar van Antinous

Antinous

pfff wat een slechte en vooral super saaie en bovenal suffe film! als dat horror moet zijn weten ze echt niet wat horror is. het leek wel meer op slechte porno.zijn vrouw zwanger van een stel mislukte suffe Neanderthalers ,wat stom ,maar goed ik heb hem toch maar uitgekeken om hier iets te kunnen schrijven.de film duurde veel te lang en het kijken niet waard!!!