Yûzô Kawashima

mijn gemiddelde
3,63
28 stemmen

Geboren:
4 februari 1918
Mutsu (Japan)

Overleden:
11 juni 1963 (45 jaar)
Tokio (Japan)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 28 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,63 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,47

Filmografie

3,25 (4)
Ai no Onimotsu (1955)
Alternatieve titel: Burden of Love
4,00 (1)
Fûsen (1956)
Alternatieve titel: The Balloon
3,64 (7)
Suzaki Paradaisu: Akashingô (1956)
Alternatieve titel: Suzaki Paradise Red Light
3,55 (10)
Bakumatsu Taiyôden (1957)
Alternatieve titel: The Sun Legend of the End of the Tokugawa Era
3,83 (3)
Gan no Tera (1962)
Alternatieve titel: Temple of the Wild Geese
4,00 (3)
Shitoyakana Kedamono (1962)
Alternatieve titel: The Graceful Brute