menu

Bohdan Sláma

mijn gemiddelde
3,20 (97)
97 stemmen

Geboren:
29 mei 1967 (52 jaar)
Opava (Tsjechoslowakije)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 97 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,20 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,68

Filmografie

  • 3,08 (18)
    Divoké Vcely (2001)
    Alternatieve titel: The Wild Bees
  • 3,41 (33)
    Stestí (2005)
    Alternatieve titel: Something like Happiness
  • 3,26 (23)
    Venkovský Ucitel (2008)
    Alternatieve titel: The Country Teacher
  • 2,95 (21)
    Ctyri Slunce (2012)
    Alternatieve titel: Four Suns
  • 2,75 (2)
    Modrý Tygr (2012)
    Alternatieve titel: The Blue Tiger
  • Bába z Ledu (2017)
    Alternatieve titel: Ice Mother