Hush (2009)

geregisseerd door
Mark Tonderaimet
William Ash,
Christine Bottomley en
Andreas WisniewskiMoe en geïrriteerd rijdt Zakes Abbott samen met zijn slapende vriendin Beth over de autosnelweg. Wanneer een witte vrachtwagen hen roekeloos inhaalt raakt de laadklep los en meent Zakes een bebloede vrouw achterin de vrachtwagen te zien zitten. Voordat hij nog een keer kan kijken, is de laadklep alweer gesloten en vraagt hij zich vol verbijstering af of het wel echt was. Later, bij een parkeerplaats wordt Zakes nog banger, als Beth ineens verdwijnt. Hij begint een zoektocht, maar komt terecht in een dodelijk kat-en-muis spel...
3,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2011, 23:22 uurBest een aardige britse thriller!Lekker vol spanning!Maar ook een paar overbodige personages.Toch een dikke 3 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2011, 10:10 uurWat in deze low-budgetfilm wel perfect is, is het geluid, ik heb hem bekeken op Blu-ray en daar is het geluid top maar de film kon mij niet echt boeien, ik heb betere gezien maar toch 2,5 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 11 september 2011, 20:51 uurIk werd er wel een beetje geil van...
2,5
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2011, 22:56 uurMatige thriller waarin een vrouw wordt gekidnapt tijdens een nachtelijk autoritje met haar vriend. Twee redelijk onsymphatieke hoofdpersonages die volledig in dienst staan van het plot en ook ongeloofwaardige beslissingen maken om zo het verhaal gaande te houden.Toch nog redelijk onderhoudend en een aantal goeie spanningsmomenten.
4,0
[permalink] geplaatst op 31 december 2011, 0:38 uurGoede Britse thriller die de spanning er wel weet in tehouden.
1,0
[permalink] geplaatst op 3 februari 2012, 0:44 uurDomme film die boordevol fouten zit dat gewoon irritant is. Kan het wel allemaal tussen spoilers gaan zetten waar de film gewoon niet klopt, maar dat is zonde van de tijd want snel vergeten deze slappe film.